İyi geceler hanımlar
hemen konuya girmek istiyorum. Uzun olabilir.

Uc ay once biriyle tanıştım ve cok guzel bi sohbetimiz vardı. Kendini geliştirmiş biri ve onunla konuşmak gercekten zevkli. Ben nedense onun benden hoşlanabileceğine ihtimal vermediğim icin ona karşı cok rahattım hatta kendimde beğenmediğim ozellikleri bile rahatca anlatıyordum cunku onu etkilemek icin kendimi kasmıyordum

Bu kişi yabancı ve yurtdışında yaşıyor. Corona sebebiyle bir sure onunla goruşme imkanımız zaten yok. Ondan hicbir beklentim yoktu. Neyse onunla konuşmak gercekten cok zevkliydi 12 saat boyunca konuştuğumuz bile oldu. Seninle konuşmaktan cok keyif alıyorum, yok seninle tartışmayı seviyorum, yok biz ingilizce konuşurken oluşan yanlış anlaşılmaları seviyorum gibi şeyler soyledi ama ben arkadaşca soylediğini duşundum.

Sonra bana farkında misin biz cok konuşuyoruz dedi bende bu durumdan rahatsız olduğunu ve biraz sus demeye calıştığını duşundum. Ve konuşmayı sen istemiştin bu durumdan şikayetci olduğunu bilmiyordum gibi ezik bi cevap verdim. O da hayır ben bunu iyi bisey olarak soyluyorum dedi.
Sonra birkac kez daha dedi ki "biz cok konuşuyoruz ve bu benim icin alışılmadık, sıradışı birşey"
Ehhh yine rahatsız olduğunu duşundum

Senin icin sıradışıysa konuşmayalım diye bu kez daha ezik bir cevap verdim
"eğer senden hoşlanmasaydım 12 saat boyunca seninle konuşmazdım" dedi. Buradaki hoşlanmasaydımı "senin sohbetinden hoşlanmasaydım" olarak yorumladım ve benden değil sohbetimden hoşlanıyor diye duşundum.

Turkce I love you nasıl diyebilirim diye sordu ben de soyledim
Ve sonra defalarca kez bana seni seviyorum dedi hatta seni seviyorum diye ses kayıtları yolladı
Şakacı biri olduğu icin şakalaşıyor diye duşundum ve sadece guldum
Hevesli gibi gorunmek istemedim acıkcası

Ona aylar once hoşlandığım kişiyi anlatmıştım bugun yine o kişiden konu acıldı "ben onun bittiğini sanıyordum" dedi
Orada bi hayalkırıklığı sezdim ama kurcalamadım

Bugun yine başladı bu zamana kadar kimseyle konuşmadığım kadar seninle konuştum falan filan bana bu zamana kadar birkac kız yazdı ben sadece sana cevap vermiştim sana cevap verdiğim icin mutluyum acıkcası dedi
Ben teşekkur ettim herhalde hatırlamıyorum

Telefonda konuşurken kapatmam gerektiğini soyledim cunku ingilizcemle dalga gectiğini duşundum (hatalarımı surekli duzeltiyordu)
"Ben seninle dalga gececek kadar ergen değilim sadece seni guldurmek icin yaptım cunku senin guluşun beni daha cok gulduruyor" dedi
Ben alınmayı surdurunce
"15 yaşında bir ciftmişiz gibi davranıyorsun " dedi
Ben burada 15 yaşına değil cift sozcuğune takildim ama biz cift miyiz diye sormadım

3 kelime ile birbirimizi tanımlama oyunu oynuyorduk(konuşacak şeyler tukenmişti) benim hakkımda guzel şeyler soyledi bende ona kibar centilmen filan dedim bu vesileyle birbirimize iltifat ettik
Bu konuşmanın nereye gittiğini ikimizde biliyoruz değil mi dedi
Bende nereye gidiyor bu sadece bir oyun?? dedim
Hicbiryere gitmiyor tamam dedi ve konuyu kapattı

Şimdi anlamadığım; bu kişi cok konuşuyoruz, cok konuştuk, alışık değilim derken "seninle konuşmak istemiyorum Allah'ın adını verdim sus artık" mi demek istiyor
Yoksa bana bazı sinyaller mi veriyor?
Hoşlanma belirtileri var da ben mi anlamıyorum
Yoksa bu hikayede hoşlanan tek kişi ben miyim?

evet ben ondan hoşlanıyorum aynı yaştayız uzun oldu okuyan herkese teşekkur ederim