Cooookk mutsuzum cok.
İcim okadar sıkılıyor ki derdimi paylaşmak istiyorum. Sizi sıkarsa ozur dilerim şimdiden

10sene once gorucu usuluyle evlenmiştim. Hic istememiştim aslında zorlamalarla kendimi bir girdabın icinde bulmuştum ve evlenmiştim. Şiddet, hakaret, tehdit, alkol. Ne ararsan vardı evlilikte bir cocuğumda olmuştu. Hamileyken bile şiddet vardı. Cok kotu gunlerdi. Hep olmeyi duşunuyordum.cok gecmedi yaklaşık 2sene sonra kurtuldum o pislikten. Oğlumu da bana verdi mahkeme. Boşanma oldu olmasına ama hala bizi rahat bırakıyordu.
Derken zaman gecti tamamen kurtulduk.
Ailem cok tutucuydu ozellikle babam. Belki o bukadar kıt duşunceli olmasaydı bu kadar kotu şeyleri genc yaşımda yaşamazdım. O zamanlar 23 yaşındaydım evlendiğimde.
Ailenle kalıyordum ve ailem yine herşeye karışıyordu. En onemliside cocuğuma. Istediğim gibi yetiştiremiyordum. Evde kac kişinin soz hakkı oluyordu uzerinde.
Yıllar gecti katlandım bu duruma istemesemde.
Sonra biri cıktı karşıma başta hic istemedim. Zaten okadar yorulmuştumki bir insanı sevemiyordum bile tiksinti gelmişti. Agresifleşmiştim.
Ama o beni iyileştirdi. Bana cok iyi bir arkadaş oldu bıkmadan dinledi hep beni.
Cocuğuma abiden ote baba bile oldu. İlgilendi sevdi.
Ve evlendik. Aramızda hic bir sorun yok onunla. Cok iyi anlaşıyoruz. Senelerimiz geciyor. Anlaşamadığımız hic nokta yok şukurler olsun.
Tek sıkıntı oğlum buyudukce yaramazlaşıyor.
Şuan 9yaşında ve bize hic saygısı, yok bizi arkadaşı gibi goruyor soz dinlemiyor. Hep TV tablet telefon. Ders calışmıyor, odev yapmıyor. Ikimizde ona konuları anlatıyoruz tek tek orneklerle anlamıyor. Dinlemiyor cunku. Hareketleriyle davranışlarıyla beni cok uzuyor.
Yoruldum ve tukendim artık. Şuan 3.sınıfta ama 1.sınıf seviyesinde tum bildikleri. Oyunla anlatıyorum olmuyor. Her yolu deniyorum olmuyor. Yapamıyor. Yapmak istemiyor. Aklı fikri televizyon telefon ve yemek abur cubur herşeyi yasaklıyorum ama umurunda bile değil. Oyuncak oynar onu yasaklasam gidip yatar yatmayı yasaklasam oylr oturur. Yani hep bir alternatifi var. Odevimi yapayım da yasakların kalksın demez. Kitap okumaz.
Herşeyi gectim. Gorevlerini yapmadığı gibi yaramazlık oyle fazlaki. Dun gece ağlama krizine girdim. Cok uzuluyorum. Bizimle arkadaşıymışız gibi şakalaşıyor. Ve bu son gunlerde beni cok uzduğunde oz babasını hatırlıyorum yaptıklarını. Huyları cok benziyor.
Ne yapacağımı bilmiyorum caresizim. Yine mutlu olamadım.