Henuz daha 3.sınıftaydım ablamın ilkokul oğretmeni ayrıca babamın yakın arkadaşıydı eşi de annemin benden bi yaş kucuk kızları vardı o da benim en yakın arkadaşımdı,surekli bize gelirlerdi biz de onlara giderdik hatta ailecek birbirimizde kalmışlığımız da oldu,annemin telefonu bendeydi bir gun o adamdan telefon geldi anneme koşup verdim odadan gittim peşime kapıyı kapatıp kitledi dikkatimi cekti kapıyı dinledim annem tatlı tatlı nazik ve değişik bi şekilde konuşuyordu ne dediği anlaşılmıyordu fakat sesinden nasıl bi konuşma olduğu anlaşılıyordu,o zamanlar annemle uyuyordum gece yine telefon geldi beni kontrol etti belliydi yine o olduğu konuşma stili yine aynı bu surekli boyle olmaya başladıkca dikkatimi cekti anneme neden o adamla konuştuğunu sorduğumda hep ablamı ya da başka bir şeyi bahane ediyordu.bir gun babamın iş yerindeydik annemin telefonunu kurcalıyordum silinen mesajlarda o adama atılmış uzun bir aşk dolu doğum gunu mesajıydı en sonunda da iyi ki doğdun aşkım yazıyordu beynimden vurulmuşa dondum daha ufak olmama rağmen berbat hissetmiştim,hemen gidip anneme sordum bu ne diye o adamın eşinin mesaj hakkı olmadığı icin onun telefonundan mesaj yolladığını soyledi o zaman sonucta annem doğru soyluyordur diye ustelemedim,sonra bu akşam beni odaya cekti babana hicbir şey soylemeyeceksin diye beni bi koşeye sıkıştırdı,bende korkudan tamam dedim ama babamı cok sevdiğim icin kendimi kotu hissediyordum ayrılmalarını da istemediğim icin bir şey soylemedim annem durumu anladığımı fark edince adamın numarasını sildi aradığı zaman yine goturuyordum ama isim numara kayıtlı olmuyordu ben yine konuşmalarından anladım o olduğunu,ablam bir gun il dışına gitti annemin telefonundan oyun oynuyordum o numara aradı meşgule attım sonra surekli aramaya başladı meşgule attıkca,ağlaya ağlaya ablamı aradım oğretmenin annemi arayıp duruyor ben meşgule attıkca dedim,o da ağlamaya başladı sonra gidip anneme anlattı durumu,annem ona yok oyle bir şey falan tatlı dille konuştu ikna etti,sonra gelip beni azarladı tabi.ruyalarımda babamı oldurup o adamla evlendiğini gormeye başladım hep oyle ruyalar goruyordum,oyle psikolojim bozulmuştu ki uykumdan kalkıp babama bir şey yaptı mı diye babamın nefes alıp almadığını kontrol ediyordum surekli,cocukluk aklı işte babama bağırırdı bazı geceler Eve gelmesine izin vermezdi sandıklı bi koltuğumuz vardı babamı oraya koyduğunu duşunurdum goremesemde oradaymış gibi gelirdi koltuğu hep aralardım nefessiz kalmasın diye(3.sınıftaydım ve oyle duşunmem sacma biliyorum)baktım ki surekli arıyor o zamanlar telefonda engelleme tuşu yok tabi,oturdum kitapcığını baştan aşağı okudum,bi şekilde engellemenin bi yolunu buldum ne annem onu arayabiliyordu ne de o annemi,bu şekilde aralarını iyice actım,annem bir zaman sonra gelip o numarayı arayamadığını bana soyledi ben de bir bilgim olmadığını soyledim,anlamıştı benim yaptığımı,telefon değiştirdiği zaman işler değişti,bi gun pikniğe gittik annem onların da gelmesini istediğini ve haber verip cağıracağını soyledi babama,O an telefonu cıkardı ve numarayı ezbere bir şekilde tuşladı ve aradı bunu ablam da gordu ve neden ezbere bildiğini sordu o an yine bi bahane uydurdu,yaşım ilerledikce annemden nefret etmeye başladım o da benden ediyordu cunku araları benim sayemde acılmıştı.Ben ondan sonra bu konuyu hic acmadım ona babam annemi cok seviyor surekli ona suprizler yapar,guzel sozler soyler ne derse yapardı,11 yaşındayken de kardeşim oldu hep onun icin sustum ayrılırlarsa onun icin kotu olacağını duşundum.hep icime attım,şimdi aradan seneler gecti fakat hala evimize girip cıkıyor, cok nadir de olsa konuşuyorlar Ve iyice beni kardeşlerimden ayırır oldu bana senelerdir 5 kuruş para vermedi okulda bi etkinlik olurdu hic beni yollamazdı test kitabı okuma kitabı hicbirini almazdı bunlara rağmen girdiğim okula birincilikle girdim spor branşlarında derece yaptım resim yarışmalarında derece yaptım insan ailesinden bi ilgi ister dimi ben onu goremedim yarışmalarda herkesin ailesi gelir cocuğunun odul toreninde onu izlerdi benim kimsem olmazdı,Veli toplantıma bi kere olsun annem gelmedi babam calıştığı icin elinden geldiğince geldi,lise 1deyken sabah hazırlandım aşırı ağrım vardı anneme okula gitmek istemediğimi aşırı ağrım olduğunu soyledim yalancı muamelesi yaptı hatta ustume yurudu dovecekti babamın yanına yolladı yalandan gitmemek icin numara yapıyor diye babamla yolda giderken birden bayıldım babam da anneme inandığı icin bana bağıra cağıra vura vura yerden kaldırdı,servis bekleme yerine bıraktı koşa koşa hastaneye gittim apandisit ameliyatı olacağımı soylediler velimi cağırmamı istediler hastaneden cıktım babamın yanına gittim beni dovecek gibi bakıyordu bir şey dicem dedim bana bir şey soyleme cabuk okuluna git dedi,hastaneye dondum ağrım olduğundan durumu arayıp anlatmışlar o sırada hastane uzak olduğu icin beni acilen ameliyata aldılar mecburen kimsem yoktu beni uğurlayacak ağlaya ağlaya girdim hayatımda ilk defa ameliyat olacaktım korkuyordum da,cıktığımda tabi hepsi hungur hungur ağlıyordu,Yanımda yarım saat durmadılar 10 dakika sonra ablamı Yanımda bırakıp Hastaneden gittiler cıkacağım zaman da gelip almadılar kuzenim geldi aldı işte annemden boyle bi sevgisizlik gordum daha beteri de oldu şu aralar iyice duşman olduk babam annemle aramda ne olduğunu ısrarla soruyor sizce ne yapmalıyım şuanda bi ilişkileri yok ama artık bu yukten kurtulmak istiyorum cok uzun anlattım ozur dilerim bunu hayatımda kimseye anlatamadım boşluğuma geldi yazdım oyle