Şoyle anlatayım 10 yıllık arkadaşım uniden beri. 2 sene aynı evde kaldık okulda ikimiz. o zamanlarda sorunluydu. her hafta 2 3 gun sevgilisinin evinde kalırdı beni yılbaşı vs hep tek bırakırdı. bi kere gitti 1 ay gelmedi bir de habersiz. ki bizim ev giriş mahalle pek sağlam değildi. ne kira ne fatura parası verdi ev sahibiyke zor zamanlsr yaşadım buna benzer olaylar oldu.
aradan yıllar gecti gecti gecen sene aynı memleketliyiz ben gidiecrm sen de gel emmlekete goruşelim dedi orda okuduk eski gunleri yad ederiz. gittim onun icin ama mesaj atıyorum arıyorum goruldu atıyo. boş boş 1 hafta bekledim haber geri dondum sonra.
daha sonra yaşadıgı şehre gittim yanına. ilk gittiğim gun komşuları geldi balkondydık okey oynamaya iceri gittiler bana soylemedi gel ben okey oynayacam yanımda dur. ya da durma arkadaşın gelmiş kac yıl gormemişsin demi. beni yalnız bıraktı bi iey demeden kac saat. ordayken de hep yorgunum dışarı cıkamam yok sıcak bilmem ne 2 haftada 1 kere cıktık. tatil bolgesi ama evden cıkmıyor. oğlen 2 de uyanıyo ben erken kalkıyom ac ac bekliyorum. bir şey lazım oluyo getirmiyor erkek kardeşinin odasında adam 27 yaşında git al diyo cocuk yatarken falan.
neyse gecen mecburiyetten gittim yuzume bakmadı nerdeyse. 2 gun kalmak zorunda kaldım ilk gun başkalarıyla konuştu hep bana gelince 5 karış surat. gece erkenden yatagını serdi ben uykum yok ses var cok yatamam dedim arkasını dondu bana uyumuyo biliyorum tele bakıyo 4 te uyudu hic konuşmadı. sabah kahvlatıda hic konuşmadık. bilet almaya cıktık bulamadık ben o şehri bilmiyorum hic. otogardan alalım dedim. taksiiyi durdurdum sen bin ben gelemem donemem geri dedi. goruşmedi bile bindim direkt.1 saat sonra bilet aldın mı yazmış sadece. daha sonra yolculukta sonrasında falan hic yazmadı 2 gundur. sizce boyle dost olur mu. ha bi de benim mesajşarıma 3 4 saat sonra cevap yazıyordu orda gordum ki yabında tel hep sevgilisine cevap yazıyo anında