Kızlar merhaba,

Pandemi surecinde gelip burda sizden yardım istemiştim. Ozet geceyim hemen. Liseden arkadaşımdı bu kişi daha dogrusu ben onu tanıyordum ama asla muhabbetimiz olmamıştı o donem. Şuan 30 yaşımdayım yıllar gecti yani uzerinden oyle soyleyeyim.

Yaklaşık 2 ay once falan beni sosyal medyadan eklemişti ama hic yazmadı. Burada gelip yazayım mı diye sizlerden fikir istemiştim.
Sizler de yardımcı oldunuz . Gayet normal bir şekilde konuşabilirsin demiştiniz. Ben de yazmıştım . Beklediğimden iyi gecti gayet sıcakkanlıydı. Biz whatsappa falan gectik ilerlettik samimiyeti.
Yaklaşık 1.5 aydır ara vermeden konuşuyoruz. Pandemi sebebiyle henuz yuzyuze goruşemedik ( başka bir şehirde . Bayramda gelecekti.)
Her şey iyi hoş birbirimize bişiler hissettiğimiz baya belli ama ikimizde yuzyuze goruşmeyi bekliyoruz. Hemde tanımak icin bize bir surec.

Fakatttttt asla olmuyor ya ben mi yapamıyorum anlamıyorum. Her şeye cok cabuk alınıyor bir kere. Yani kızıyor ok ama soğukluğu gunlerce suruyor. İlla sucluyum diyip ozur dileyeceksin tarzı biri. suclu olsam zaten ozur dilerim o ayrı.
Ama her ufak şey de affet ozur dilerim bana abartı geliyor.

olayı anlatayım siz soyleyin.Birbirimizden gun icinde haberimiz olsun diye konuşmuştuk. Ben bir yere gitsem ya da bir şey yapsam işte boyle boyle oldu tarzında. İzin almak gibi değil yanlış anlaşılma olmasın.
Ben de dun işten izin almıştım. Konuşma aynen şu şekilde gecti ;

Ben : Gunaydın, nasılsın bakalım ?
0: iyiyim canım yeni uyandım sen nasılsın ?
Ben: Bugun daha iyiyim ( dişim ağrıyordu biraz ) toparladım baya . Bugun de izinliyim . Ailecek serinleyelim dedik denize gideceğiz.
0: tamam canım. iyi olmana sevindim.

Sonrasında yaklaşık bir 10 dk sonra . Bi gorseydim seni ( foto atıyoruz birbirimiz gun icinde ) ben de msjdan yaklaşık 2 saat sonra falan guneşlenirken bir foto attım. Devamı şoyle ;

0: Benim niye haberim olmuyor.
Ben: Soyledim ya gideceğim diye. O 2 saatlik surede denizde olduğum icin şimdi gordum msjını .
0: hayır gidiliyor ama geldim denmiyor .

Kızlar şaka mı bu? Gideceğim demişim zaten. Yola cıktım , yoldayım son 5 dk. tarzında anlık bilgilendirme mi yapacağım.
Ben mi yanlış duşunuyorum ya.
Sonrasında ben gayet normal konuşuyorum falan. Beyfendi dunden beri bi suratlar bi tripler sankı kıyamet kopmuş gibi.
Bugun sabah dayanamadım sonunda konuşmak icin niye boyle davranıyorsun tarzı yazdım.

Paşam iyice coştu. İşte Yok kızgın değilmiş bana ( normal kızacak bir şey yok cunku)
Bende dedim ki surekli en ufak bir sorunda gunlerce tavır yapıp konuşmuyorsun ( ki en nefret ettiğim şeydir. Babamın bu huyundan dolayı yıllardır cekiyoruz .)
Bana cevap olarak senin hatalı davranışların yuzunden oluyor bunlar. Ya gorende bu kız ne yapmış der ya inanılmaz.
Ben de suclu olduğumu duşunmuyorum yazdım.
O zaman konuşacak bir şey yok yazmış. Bence de yok dedim bende .
Anlaştık yazmış.

Kızlar Allah aşkına ne şimdi bu ?
30 yaşımdayım ben ya 30 . Ergen ergen tripler falan. Ben mi yanlış duşunuyorum. Sinirimden catlıcam olduğum yerde ya.

Duzgun gitsin bir şeyler olabilir diye bir taraflarımı yırtıyorum adama bak ya. Keşke baştan hic yazmasaydım. Bir de burnu duşse yerden almaz asla yazmaz yani biliyorum.

Ben şimdi ne yapayım siz soyleyin.