Canım cok sıkkın her turlu eleştiriye acığım..eşimden soğuduğumu hissediyorum onunla fotoraf bile cekmek istemiyorum.gozume cirkin gelmeye başladı.iyi gecinmiyoruz ondan mı bilmiyorum.2 yıldır vajinusmusla başediyorum ama kendi kendime ediyorum.Kendisinin bu konuda hic bir desteği yok oda yetmezmiş gibi para harcama konusunda bile biz olamadık.Hep ben harcayım istiyor kendisi kirayı oduyor diye diger butun masrafları bana yıkmaya calışıyor.Boyle oluncada gozume ne erkeksi geliyor ne sıcak olabiliyorum kendisine.Ne yapıcam bilmiyorum bende hata varsa soyleyin.Cinsellik cok onemli evet ama bende bilmedigim bir konuda kusura bakmayın ama kendi kendime yaptırmaya calışıyorum resmen.tek taraflı nereye kadar.Karşıma aldım konustum kesinlikle kendinde kusur gormuyor.benim tek sıkıntılı.Hatta o cinsellik yok diye iyi yonlerimi gormeye calışarak aynı evde yaşıyormuş buna şukretmem gerekmiş.Bu durumu es geciyor resmen.ne olcak boyle bilmiyorum.Evlilikten hic zevk almıyorm.Bazen instagramda gelin damat resimleri goruyorum resmen icim gidiyor.Hic evlenmemişim yada bi bataklığın icinde gibi hissediyorum kendimi.Boğuluyorum...