Selam hanımlar,
Size biraz git-gelli ne iduğu belirsiz ilişkimden bahsedicem. Erkek kişimiz tam bir kova erkeği. Kacınca kovalayan, bir adım atınca kendini ceken. Ona karşı ne hissediyorum artık bilemiyorum. Aynı anda hem ondan nefret ediyorum hem de onu seviyorum, dengemi şaşırttı. Ne gitmeleri bitti ne gelmeleri. Tam diyorum bitti bu sefer onu silicem, aylarca gelmeyen adam beliriveriyor kapımın onunde. Ozledim diyor, ne yapayım ben şimdi? Bence bir geleceğimiz yok, oyle zaman gecirmelik muhabbet ediyor benle. Gidip gelmelerinde ilk gun benim tum soğukluğumu alıp beni kıvama getirip, ikinci gune adeta yok oluyor. Onu bırak yoluna devam et gibi tavsiyelerde bulunmanız bende bir karşılık bulmayacak cunku arkadaşlarım kac aydır boyle telkinlerde bulunuyor. Oyle, icimi doktum işte.
Guncelleme: bu sefer konusayim bu boyle olmuyor ya hep ya hic diyeyim, rest cekeyim diye duşunurken, 6 saat boyunca bana yazmayip, instagramda hikayeler paylaşmasına katlanamadim. Konuştuğumuz ilk gun birinci planda olsam da diğer gunler ikinci plandayim onun icin. Boyle sevgi olmaz. Gel modunda yine git moduna gectik. Bu sefer kararlıyım, bana değer vermeyenin gel-gitlerine musaade etmeyeceğim. Umarım boyle devam ederim.