Gece gece canım sıkıldı arkadaşlar. Yazıp rahatlamak istedim. Eşimde iş icin şehir dışında. Corona sayısı fazla bir ilde. Zaten aklım onda. Benim bir arkadaşım var. Yakın arkadaşım. Konu acmıştım daha once 10 gundur tanıdığı kişiyle evliliğe karar verdi diye. Az once konuştuk. Eylul başında duğun yapacak. Duğune cağırdı beni. Ama benim kalbimi istemeden olsa da cok kırdı. İsteme surecinde filan surekli benim isteme olayımla kendisininkini karşılaştırdı. O benim isteme yuzuk takma gibi olaylarımda vardı. Kendi yuzuğunun karatından yada takılan bilezik sayısıyla filan surekli eşimin bana az altın yaptığını, kıyafet filan almadığını kendi nişanlısının ona herşeyi vakkodan aldığını anlatıp durdu. Surekli kariyerinden parasından bir evin bir oğlu olmasından bahsediyor. Biz bu aralar zaten iş yuzunden sıkıntı yaşadık yeni toparlanıyoruz. Arkadaşım boyle konuştukca benim onun duğunune gitmek icimden gelmiyor. Corona var sonra goruşuruz diyeceğim anlamaz illa gel der biliyorum ama gitmeyeceğim. Gerci sonrasında da goruşmeyi duşunmuyorum artık. Sizce gitmemek de goruşmemek de haklımıyım