Annem korona icin test verdi ben zTen her gun temaslıyım işten cıktım dun eve gittim annemi karantinaya soktuk evde yemek temizlik herşeyi yaptım annemin sonucları icin hastaneye gidip geldim
Sevgilimin beni sevdiğinden eminim ama karakteri malesef duşuncesiz
En guzel cumlesi sıkma canını inşallah bişey yoktur oldu
Bugun sabah işe geldim dun gece boyu kabus gordum uyumadım
Sevgilime odaklanamadım zaten iş cok yogundu ona biraz sonra yazcam diyip wpa girmişim neden girmişim o an iş arkadaşıms yazdım işle ilgili dedim sonra işte tutturdu ne konuştun naptın ekran goruntusu attım işle ilgili konuşmamışız niye oyle demişim uzatıp durdu
Bende “ dun hic uyumadım 0 uykuyla işe geldim zaten kafam yerinde Değil aklım annemde ne konuştugumu bilmiyorum kafam dolu zaten cok yogun destek olacağın yerde bu şekilde ustume gelme benim. Wpa niye girdiğimi merak edene kadar keşke sen nasılsın bi şikayetin var mı moralin nasıl diyebilirdin senin basit gorduğun şeyler benimmicin onemli iyi değilim benim ustume gelme “
dedim
Beni arayıp senin gece uyumadıgını bunların oldugunu ben bilemem Anlatmadıgın icin dedim bende sıkıntım oldugunu biliyosun sormadıgın halde ben anlatamam kafam yerinde değil yani mantıklı konuşamıyorum dedim
Bana kafan yerinde değilse konuşma kafanı topla oyle konuşalım dedi
Bende ben seni gulup eğlendiremem surekli Tamam ben herşey iyi oldugun da mutlu oldugumda iyi oldugumda yazarım oldu problemim oldugunda bana bu lafı soyleyeceksen sanıyomusun ben kendime geldiğimde sana yazar mıyım oda yazmazsan yazma bana bu şekilde sabah değilde uste cıkmak icin bunları soylersen alacagın tepki bu olur dedi
Bende suratına kapattım bitti