Zoraki yuruyor işte evlilik. Bugun bebeğimi alıp dışarı cıkayım dedim hem kendime ıhtiyaclarımı alacaktm hemde cocuk sıkıldı onu gezdireym dedm ama akşamustu.
Biber kavurdum hazır ettim fln.
Cocugumun babasına da mesaj attım dışarı ckıyoruz dışarıda buluşalım mı diye sordum.
7de evde olmus oluyor yani 19.00da.
Cok yorgunum dedi once sonra da tamam askim ben gelirim dedi? Nedir bu.
Sonra geldi kızına sarıldı optu konustu falan.
Birdaha beni cağırma dısarı. Sen ne alacaksan al eve don dedi. Tamam da carşı ile ev baya baya ters mesafede.
Duz ayak yerde değilki ev
E hava da karardığı icin o saatlerdr tek basına gezecek halim yok kucuk cocukla.
Ben o yuzden onu cağırdım.
Cağırmaz olaydım dolmusla 3ve gitmek varken bebek arabasına elini surmedi ben itledim. Ve dolmuşa bindirmedi. Yuruyelim dedi ama ne yurumek oyle boyle değil. Hem alış veriş poşetleri hem hem bebek arabası ben itledim taşıdım.
Yuruduğumuz yol da cadde. Caddeden yuruttu. Ya araba carpsaydı ki zaten cok tehlikeli yoldu gectiğimz yollar. Hep soylendi yolda birdaha beni cağırma.
Yaşımı da buyutuyor 30 yasına gircen tek
Başına alıp donemiyon eve diyor.
Sacmalıyor.
Ben cocuk olmadan once tek başıma onun calıştığı sanayiye fabrikaya tek basıma iş goruşmesine gitmiştim?
Yaş ile ne alakası var.
Siz olsanız eşinizi cağırmaz mısınız
Tamam yorgun biliyorum ama o zaman dolmuşa binseydik daha cabuk ve kolay evde olacaktık.
Bana yolda hep soylendi CİNS İNSAN bilme
M ne dedi.
Yemek vardı dunden kalan onu yemedi. Yoğurtlu biber yaptım diye soylendi beğenmiyor ya allahın nimetini beğenmiyor kibirlilik yapıyor ac insan kiremidi kavrar
Eskiden borek yapmıstım guzel olmamıstı.
KFama bu aksam onu kakıyor ne alaka?
Ama yıllardır yaptığım yemekleri yiyor
Gercekten cok uyuz oluyorum. Emnm o da bna uyuz oluyor.
Halbuki kendisi cinslik yapiyor.
Birde bana diyor ki sen calış cocuğa ben bakarım diyor . Bu aksam da soyledi. Daha supurge tutmasını bilmeyen. Cocuğa her fırsatfa bağıran insn cocuk bakacakmıs elindeki tabletiyle

Yemek yapmayı bilmiyor ev işlerinden bırseydenhaberi yok
Sinirimden ağladım hem uzguntu hemsinirimden ağladım umrunda olmadı
Ben kokenımın pomak oldugunu tahmın ediyorum dedm pomaklar cinstir paragozdur diyor hemen genelleme
Pomak olan var mı aranızda? Buyrun ben beyaz ten değilim. Pomakları beyaz olurdiye biliyorum
Ayrıca eve geldıgınde asla askımlı konuşmuyor sadece. Mesajda oyle