Sevgili KK Uyeleri,şimdi sizlere bazı gozlemlerimi aktaracağım.Bu formdaki bazı kadınlar kan emici cinsten.Başkalarının mutsuzluğundan inanılmaz zevk alan,konuyu kendi tarafıma nasıl cekerim de ustunluğumu ispat ederim derdinde olan kişiler.Toplumumuzun ruh halini yansıtan cinsten bir tablo.Hastalıkla ilgili soru sorarsın oğretmenliğe bağlarlar ,eşinizle probleminizi anlatırsınız eşiyle ilgili bin tane konu acanlar eşini ovmeye başlarlar,arkadaşınızın doğumgununuzu cok kısa bir mesajla kutladığını soylersiniz kendi yaptığı doğumgununu anlatıp cıkarcılıkla suclanıp oh ben ne kadar mutluyum imajı cizilir,kadınlar uğradığı psikolojik sorunu anlatır,yok efendim niye evlendin,niye cocuk yaptın...Kadında durumun farkında,herkes oturduğu yerden başkalarının hayatı hakkında ne guzel ahkam kesiyor.Cidden bu forumda bazı yorumları okudukca hayret ediyorum.Kadının kadından başka duşmana ihtiyacı yok...Empati yoksunluğumuz bu forumlarda kendini nasıl da belli ediyor,herkes havadan sudan atıp tutuyor.Anlamak yerine nasıl bu konuyu kendime cevirmeliyim diye duşunuluyor herhalde.Bir insan kendi mutsuzluğunu ancak boyle bastırabiliyor anlaşılan.