Merhaba herkese,
Oyle cıkmazdayım ki.. Oyle napacağımı bilmiyorum ki..
Dun gece eşim denecek kişiyle tartıştık.. Sebep o kadar basitki, arkadaşı yanına cağırdı, bieşeler almış gel beraber yer sohbet ederiz dedi.. İşten yeni gelmişti saat 9 a geliyordu. Makarna yapmıştım daha iki uc lokma atıp gitmek istedi. Bende yeni geldin zaten gitme dedim. Ki her zaman gitme diyen biri değilim, her şeyine asla karışmam..
Ustume yurumeler, bağırışlar, evde sandalyeyi fırlatmalar.. Ve bana vurdu.. Sindiremiyorum.. UStelik oğlumda şahit oldu.. Onu sindirmeye calışıyormuşum oyle dedi. Amacım onu istediğim gibi hareket ettirmekmiş,
Korktu.. Cok zoruma gitti.. Bişey yok annecim dedim.. Ağlamaktan nefesim kesildi. Hava kullandım bana numara yapıyorsun dedi..
Oğlumu sakinleştirdim Uyutup cıktım.. Kimsem yok Ankara' da. Evine gidebileceğim bir arkadaşım yok.. Sacma sapan yurudum yollarda.. Gecenin bir vakti. Sonra elimdeki son parayla bir otelde kaldım ve işe geldim sabah. Oğluma babannesi bakıyor .. Şu an orada.. Bitik bir haldeyim. Akşam mecburen o eve gideceğim.
Ailemle goruşmuyorum sayılır. Evlerine gidemem.. Bi guvencem yok calışıyorum ama oğlumla bir duzen kuracağım rahat bir hayatım yok.. Ayrıca ayrılsam işe gidiyorum oğluma kim bakacak ozel sektorde saatler malum..
Konuşmadığım ailem boşansam beni rahat bırakmazlar, oğlumu alıp o eve donmemi istemezler, onu bırakıp ben nasıl gideyim?
Bir suru borc harcla yeni bir duzen kuramam.. Boşanacağım gun gelecek biliyorum, oğlum buyusun kendi tek başına evde durabilecek zaman gelsin diye bekliyorum ama kızlar, cok zor, dayanamıyorum.. Aklıma geldikce ağlamak geliyor icimden, işyeirndeyim zor duruyorum..
Bahanelere sığındığımı soyleyenler olacak biliyorum, herkese hak veriyorum..
Boşan yazacaksınız biliyorum, ama imkansız, cıkmazdayım..
Nasıl bu hale geldik anlamıyorum sadece.. BOyle ic dokmek istedim yine sizlere.. Malum insan herkese şiddet goruyorum diye anlatamıyor.. Utanıyorum..
Destek veren yorum yapan herkese şimdiden teşekkur ederim.. Belki tek tek yanıtlayacak gucum olmaz.. Topluca teşekkur edeyim istedim.