Nereden başlasam bilmiyorum Kendimi cok kotu bir anne olarak goruyorum nefret ediyorum.ama bilinki sizin yazdığınız her şey benim icin cok onemli.Bir bebeğim var 18 aylık olduk doğumumdan beri depresyondayım ve duzenlemiyorum.İlk once Bebeğimin bir şeyi yokken alerjisi var diye takmıştım kuzenimin oğlunda alerji vardı ondan etkilenmiştim doktor doktor gezmiştim hic bir şey yokken Alerji diyeti yapmıştım.Oğlumun doğumundan beri yalnızdım ve korkuyordum.Onu atlattım derken oğlum 5.ayında donmuyordu elinden cekince kendini ileri atmıyordu bir sayfa gordum instagramda doktor kesinlikle normal olmadığını yazıyordu.Yine doktor doktor gezdim norulojiye git dedi bulunduğum yerde yoktu neyseki doktorum izinden dondu ve gerek yok gayet normal dedi.Bu kez başka emeklemiyor diye kafama taktım bir şeyler yolunda değil dedim surekli bunalımla yaşadım oğlumun ayındakiler emekliyor hatta yuruyordu.Oğlım 1 yaşında emekledi 14 aylık yurudu bunu atlattım derken bu kez boyu ayına gore kısaydı onu da kendimde buldum hep sucladım kendimi.Kola ictim abur cunur yedim sutun mu vitaminsiz o yuzden mi uzamadı diye.Şimdi 18 aylık anne mama meme diyor parmakla gosteriyor.Her şey aktivite sayfasına yazmamla başladı oğlum tencere tava seviyor oyuncaklarla oynamıyor diye bir kac kişi benimkide oyle demiş bir kac kişi pedagog gorsun normal değil yazmış ondan sonra kafaya taktım cunku kuzenimin oğlu otizmli.İnternete baktığımda coğu şey uyuyordu. Oğlımda herşeyi ona yordum adıyla sesleniyorum bakmıyor tencere tavayla oynuyor vs vs uyku yok ve ustune hamileyim plansız ve istemeden hamile kaldım ikili testim de down sendromu riski cıktı bu da beni depresyona soktu.Once kreşe goturmek istedim oğlumu kreş hocası 27 yıldır ozel cocuklarla calışıyorum dedi oğluma seslendi oğlum geldi elinden telefon almaya calıştı gayet iyi dedi kafanıza takmayın ama iciniz rahat değilse psikolog onerdi cocuklarla calışan.Psikologa gittim kendini suclama ne anneler var dedi bir suru vaka anlattı.Oplumu kontrol etti gayet iyi dedi o gun iyiydim iki gun sonra yine internete bakınca otizm vs diyibce kafayı yedim eşim bana kızdı sabırlı bir insandır aslında .Ben hep kendimi sucladım Oğlumla oyun oynamadım pek konuşmadım muzik actım ama 24 saatim oğlumda geciyor aktivite yapmadım ama muhakkak her gun dışarı cıkardım yemeğine dikkat ettim abur cubur vermedim.Kimseye emanet etmedim aylık 2000 Euro kazanan ben işimi bıraktım calışma saatlerim uzun ve izin ayda bir kez olduğu İcin.En iyi şeyleri aldım asla bağırıp şideet gostermedim.Ablam oğlumdan İcin cok zor sende cok sabır var ben bağırırdım diyor.Bir dakika yerinde durmuyor krem kapları mayonez ketcap şişeleri su şişeleriyle oynuyor surekli değişik şeyler istiyor kahvaltı yemek yedirmiyor surekli memede aşırı mız mız ağlıyor surekli kucak istiyor.Akşama kadar iş yapmıyorum artık daha fazla ilgileniyorum biraz ilerleme var anni meme mama al ver İsmine soyleyince bakıyor gel deyince geliyor. Tv tamamen kapattım bunları yapıyoruz goz kontağımız var kovalama oynuyoruz.İkinci cocuk icinde kendimi sucluyorum oğlumu ihmal edeceğim diye.bir ay sonraya psikolog randevu verdi yine gideceğim.Vırdum duymaz bir anne olmak istiyorum bazen.kendime cok zarar veriyorum psikolojide ne olarak geciyor bilmiyorum.