Kızlar eşimin ailesi ile aleni tartışmalar yok ama beni onları tanıdığımdan beri rahatsız eden davranışları oldu. Coğu kez eşim icin sustum fakat ilk kızımı kucağıma aldığımda patavatsız, duşunmeden yaptıkları konuşmalar sonucunda onlarla arama mesafe koydum. Aslında bu herkese yaptığım bir şey. Beni uzen insanlardan uzak kalıyorum birkac yıldır. Sahte ilişkiler kurmamak icin. Neyse eşimin ailesine kızlarımı gezmeye, sevsinler diye falan goturmuyorum. Birkac guclu sebep bence şunlar:
1. Kv dem ilk kızım doğduğunda emmeyecek bu bebek beslenemez boyle. İlerleyen zamanlarda agu demedi yok bakmadı vs diye irdeledi. Bunun dışında evime geldiğinde hep diğer odaları geziyor temizlik icin bakıyor evime hep vs vs ya cok takıldığım şey var.
2. Gorumcemin kızımın kucukken başını buyuk bulup beyninde tumor var. Bence doktora gidin diyerek beni korkutması ki 2 doktor 2 ayrı hemşiremiz varken kimse bişi dememişken boyle tedirgin etti. Bizi kucumsedi. Alamaz yapamazsınız mutlu olamazsınız. Benim aile duzenine ilgili eşime aaaa benimki boyle yapsam kapının onune koyar yine sen yavaşsın vs diye fitne sokması derken ya cok şey var. Mesela bana yıllar once 6 yıllık evliyim bana siz 20 30 binlik mobilyada oturacak insan mısınız? Demişti. Yani her şey var. Neyse ben artık sıkıldım ve gitmiyorum bayramlar dışında. Neyse gecen denk geldik bana dedi ki" torun cok başkaymış insan gencliğinde anlamıyor ama ben anladım insan ozluyor. Dedi. Gorumcemin kızı da gecen gun geldi ve bana " ananem uzuluyor az goruyorum ozluyorum, diyor." dedi. Kendimi vicdani olarak kotu hissettim. Eşim buyuk kızımı gezmeye cıkarıyor araba ile onlara uğruyorlar goruyor ama ben ozellikle gitmiyorum. Onlardan rahatsızım ama boyle olunca da kotu hissettim. Yani torun gostermeyen gelin gibi ama eşime gotur diyorum goturuyor ama ben diyalog kurmak istemiyorum ama kotu oldum işte nebilim. Sizler napıyorsunuz? Goturmek mi lazım. Şey gibi hissediyorum ben boyleyim ya ileride bana da torun gostermezler gibi sacma ama ben yaşadıklarımdan sıkıldım ondna boyle. Ay bilemedim. Yorumları okuyacağım mutlka kızım uyumadı geliyorum inşallah