Merhaba
Burdaki yorumlara guveniyorum okudukca farkındalığım artıyor.
Benim sorunum da gorumce aslında temelde eşim.

Ozet gececek olursam, 4 gorumcem var 3unu seviyorum iyi insanlar, aynı şehirde yaşadığım gorumcemi sevmiyorum bence o da beni sevmiyor. Goruşmek istemiyorum surekli bir ovgu ben akıllıyım kodu cok bilmiş tavırlar.

Kocası sessiz bir adam her lafı geciyor surekli bunla ovunup duruyor hem de kocasının yanında oysa o gorumce nin marifeti değil adam mulayim bir tip.

Sorum şu: aynı şehirde olduğumuz icin eşim surekli ablamla goruşelimmmm modunda ben ay bu haftasonu temizlik ay bu haftasonu şu iş alışveriş vs vs ertelesem de illa anlıyor sen goruşmek istemiyorsun diyor.

Evet istemiyorum dediğimde bir baskı huzursuzluk ortamı tahmin edersiniz ki..

Acıkcası gıcık gorumcem icin kocamla kotu olmak istemiyorum ve onu yok sayıyorum boyle daha iyi hissediyorum

Ama eşim illa gidelim diyince bahanelerim bitiyor nitekim 2 aydır sıraladığım bahaneler bitti bugun yarın gidelim modunda(

Bu tip durumlara cozum bulabilen var mı? Hic goruşmemenin bir sansı yok mu?

İnanın diğer 3 gorumcem olsa keyifle gider gelirim ama bu kız o kadar değişik ki. Hali tavrı aşırı kıskanc

Kendi kardeşlerini fln kıskanır o derece kotu birisi laf dalaşına girip cevap verince ben huzursuz oluyorum onunla goruşunce 2-3 gunum Mutsuz geciyor

Eşime daha kibarca anlatıyorum o surekli ablam evet değişik huyları var vs ama bu şehirde başka kimsemiz yok modunda

Off benim de derdim bu..

Var mı cozumu?