Kızlar iyi geceler eşim beni defalarca aldatmış,iki kucuk cocuğumuzun olması,benim işimin olmaması ve ailemle aramda sorunların olmasından dolayı cesaret edememiştim ayrılmaya.Eşim beni ve cocuklarımı memleketime getirdi(gezip tozup kafamı dağıtmak icin hoş işinede geldi yalnız kalacaktı evde)annemle bu sene goruşmeye başladık memleketimde 1+1 eşyalı bir ev tuttuk 1 aylığına(1aylık olmasından mutevellit ev sahibi 1750 TL istedi)Annem biz gelmeden kirayı odemiş o yuzden benden kirayı almadı harclık olsun dedi.Eşimde kira harici 900 TL verdi harclık.Bunun uzerine cuzdanımı kaybettim şuan cebimde sadece 150 TL var ve daha 15 gun var 1 ayın dolmasına elektrik,su,doğalgaz faturalarıda odenmedi.Birde bunun uzerine eşimle kavga ettik bende en son DEFOL O ZAMAN BİTTİ yazdım.Tam bir hafta oldu ne aradı nede sordu.Bende arayıp sormadım.Ama bundan sonrası icin ne yapacağımı kara kara duşunuyorum birkac yere iş başvurusunda bulundum ama pek umutlu değilim...Olacağı varsada benim cocuklarım cok yaramaz(3.5 ve 2.5 yaşlarındalar)Sabır taşını catlatırlar o derece anneme bu konudada guvenemiyorum carşıya gitmek icin bıraksam bile aklım evde oluyor*annemi bunalttılarmı acaba,cocuklara cok kızdımı acaba diye*birde annem bizi hep doverdi o bakımdan guvenemiyorum anneme.Annemden daha kira parasıda alamam Kadın zaten zor denkleştirdi ilk kirayı.Şimdi ne yapayım sizce akıl akıldan ustundur bi akıl verin
(Arayıp para isteyemem kimsenin kıcını başını kaldıramam,o şuan o anı bekliyor cok eminim benim caresizliğim ona guc veriyor ama kendiside duşunup yollamazsa boşanmayı acar nafaka neyse onu alır cocuklarımın yuzunude mahkemeye neye karar verdiyse o zaman aralıklarında gorur)