Eşimin iki bekar abisi var. Şimdilik kv kp koydeler, onlar burda yalnız ikisi kalıyor. Paralarını gereksiz şeylere harcıyorlar, hep maddi zorluk icindeler. Bizim kiramız 800 TL, eşim 3000 civarı maaş alıyor, iki bebeğimiz var ve ben surekli 2 3 liranın bile hesabını yapıyorum. Markete her gidişimde almak istediğim bir cok şeyi es geciyorum.cocuklarıma kıyafet almıyorum, başkalarının cocuklarının kuculenlerini giydiriyorum, kendim de hep eskiden aldığım hep aynı kıyafetleri giyiyorum. Cok zorunlu ihtiyaclar dışında kolay para harcamıyorum ki zor duruma duşmeyelim, ilerde belki bir evimiz olur duşuncesiyle. Bir kaynım her ay bi kac kez eşimden 100 200 lira istiyor bir şey demiyorum ama rahatsızım. Şimdi 700 800 lira fatura birikmiş, eşim de zor durumdalar diye hepsini odeyelim dedi. Cok sinirlendim ona kızdım hayır verme hep sana guvendikleri icin rahat davranıyorlar, hanımları cocukları yok, koskoca adamlar, bi faturayı odeyemiyorlar. Sana guvenip hep boyle devam ederler verme dedin. Sana soylemeyip te verebilirdim benim param dedi. Benim rızam yok verme dedim. Ben her şeyden kısıyorum ki iki uc kuruş atalım ev bark sahibi olalım. Hic te atamadık evlendiğimizden beri, 2 senedir. Kaynımın birisi eşim bekarken cok paralarını calmış.bana kupe aldı, evlerinde yok oldu. evlilik yuzuğum de onların evinde kayboldu buyuk ihtimalle o caldı canım cok yandı. Para kalmayınca evdeki tencereler, bazı eşyaları, babasının tansiyon aletini filan satmış. Eşim diyor senin kardeşin olsa yardım etmez misin. Siz olsanız yardım eder misiniz?