Merhabalar. Benim icinden cıkamadığım bir sorunum var ancak akıl danışabileceğim kimse yok.
24 yaşındayım, universite mezunuyum ama işsizim. Ailemle yaşıyorum. Babam yok. Annemiz, bizim aramızda ayrım yapıyor ve ben kardeşimle veya ablamla tartışma yaşadığımda, olayla annemin hicbir ilgisi olmasa bile annem bana kusuyor, gunlerce konuşmuyor. Kendisine bir anne olarak taraf tutmayıp uzlaştırıcı davranması gerektiğini soyledim. Ama işe yaramadı.
Dun yine boyle bir olay yaşadık ve artık dayanamadığım icin eşyalarımı alıp evden ayrıldım. Kalacak yer ve param olmadığı icin bir aile dostumuzun boş evine yerleştim gecici olarak. Anneme nereye gittiğimi soylemediğim halde merak edip aramadı bile. Ancak bugun aradı ve hatalı olduğumu ama eve donmem gerektiğini soyledi.
Şu an bulunduğum evde cok huzursuzum. Kendi evime donmek istiyorum ama annem biraz bile farkında değil bana ne hissettirdiğinin. Param yok ve işsizim, kendi evime de cıkamıyorum şu an.
Bir akıl verin lutfen ne yapayım. Normalde hep duşunerek hareket eden biriyim ancak bu kez canıma tak etti ve sonumu duşunmeden ayrıldım bir evden. Şimdi de ne yapacağımı bilmiyorum.