Selam kızlar,
benim 3 yıldır goruştuğum biri var.. Kendisi uzun zamandır benimle evlilik yolunda ilerlemek istiyor. Yalnız bir sorun var bizim aramızda gecen yıl buyuk bir tartışma yaşandı, bu yuzden kısa caplı bir ayrılık yaşadık ve bunu ailem sezdi. Ben de teyzeme guvenerekten ona acıldım. Bunun uzerine olay buyudu buyudu ve işin icinden cıkamaz hale geldi. Şoyle ki “işte yok o bana gore değilmiş, beni sevmiyormuş vs. vs” bu olayın icine annemle babamı da kattı teyzem, yani onlara da duyurdu.. biliyorum kendi sucum ama bana guvenebilirsin dedi ve ben de bunun uzerine anlattım, nerden bilebilirdim ki teyzemin bu olayı bu kadar abartacağını ki zaten buyukte bir olay değildi..
Bu arada sevgilim Turkiye ’de ben Almanya ’da yaşıyorum, fakat ben Turkiye ’de Erasmus yaparken Unide tanıştık ve neredeyse 8 ay birlikte gecirdik..
Şimdi ailem bu olayların uzerine benim ondan ayrılmamı ve alakamı kesmemi istediler. Hatta Babam “bir daha bu cocukla gelirsen, arkanda durmam” dedi. Ben de ayrıldık demekte buldum careyi.
Şu anda bende evliliğe sıcak bakıyorum ve onu aile icinde tanımak istiyorum Universite bitene kadar. Ama aileme nasıl acıklayacağımı bilmiyorum!! Ben napacağım, bir akıl verin.
Bu arada yaşım 24. Cok korkuyorum bu beni inanılmaz geriyor ve yoruyor. İlişkimi etkiliyor..
Var mı bu tarz bir sureden gecen birileri ? Nolur bir fikir verin?