Her tartışmamızda benim alttan almamı bekleyen, herşeyini benden gizleyen bi eşim var..Bana değer vermeyen bunu sadaka verir gibi zaman zaman hissettirip başıma kalkan..2 ayrı dunyanın insanı..Hayattan beklentileri amacları farklı iki insan...
Az once eşim herzamanki gibi bilgisayar başında pubq oynarken yanına gittim.baktım bi kadın sesi geldi.Meğerse kaynımın kız arkadaşıymış..Oyunlardan pek anlamam ama grup şeklinde oynuyorlar.Ben yanına gittiğim an bi triplere girip neden geldinki bakışını attı.
Ders calışıyodum mola verdim bi iki muhabbet edelim dedim.tabii gozunu ekrandan ayırmıyor..o sırada kızın sesini son ses acmış bana bilerekmi geliyosun oyunun ortasında diyor..sustum bişey demedim.Ve az sonra cocuklardan biri oyunda hay A.. k.. diye bağırdı.Oyunda olunce kufur ediyorlar ve kızda bunu duyuyor..Bu kızda eğer olursa ilerde benim eltim olacak kişi..baktım oda arada argo sozler soyluyor..
Bu nasıl bi rahatlık.Hicbizaman anlamayacağım..
Kufurlu konuşma konusunda cok hassasım..hele bi ortamda kadın varken amk tarzı kufur eden biri benim icin bitmiş oluyor..
Kufru duyunca eşime tepkili bi şekilde baktım napıyosun sen diye..bana -iceri gitsene sen..full zarar veriyosun diye cıkıştı..
ayıp dedim bende coluk cocukla oyunlar oynuyosun.Bunu dediğim adam 35 yaşında dediğim dedik, kadın sozu dinlemeyi zayıflık sanan surekli sesiyle tavrıyla beni ezmeye calışan biri...
Belki kucuk bi olay ama ağlayarak yazıyorum..Bu konuda cok doluyum.Gorumcemde cok rahat argo konuşan biri uluorta.Erkeklerin icinde belaltı espriler..Boyle insanlara istesemde yakın olamıyorum.ve yakın olmadığım icin suclanıyorum..Eşimin teyzesi neden gorumcene uzaksın.uzak duruyosun diyor bana..Surekli laf cakan, bakışıyla seni ezmeye calışan surekli kendini oven birine ben nasıl yakın davranabilirimki..İşin kotusu eşimin ailesinin geneli boyle.Bu konuda hassas olduğumu anlamış olacaklarki bazen kufurden once bana afedersin deyip yine soyluyorlar..Gorumcemse gozumun icine baka baka bunu yapıyor.
Eşimde gecen ne kızlar var bu oyunu nasıl oynuyolar gorsen diye dert yanmıştı..bende butun gun kpss ye hazırlanıp ders calışıyorum.Asla manevi olarak yanımda değil.. Aile icindede fırsatını bulsa beni kucumseyen imaları olur.şakaya vurur gecerim sorun olmasın diye.Yarın oburgun bu kızla kardeşi evlense eminim beni onlada kıyaslar..ki daha once kuzeni evlendiğinde benle o kızın boyunu kıyaslamıştı.Sozde şaka yapıyor..
Cok gec oldu ama yanlış bi evliliğin icinde olduğumu anladım..Kendime cok kızıyorum..bu kadarını beklemesemde bazı şeyleri sezmiştim..Başıma gelen cok daha fazlası oldu.cok uzgunum.
Kayınvalideme gidincede hicbişey olmamış gibi davranmaktan yoruldum.Acıpta oğlunuz saatlerce bilg. başında kufurlu ortamda oyun oynuyor desem..ben yanına gidince bile rahatsız olup git iceri diyor desem kimi kime şikayet edeceğimki... ve cok garip ama eşim kendini cok iyi, bulunmaz biri olarak goruyor..Ben cok iyiyim sen kotusun imasında bulunuyor her defasında.Beni kendimden şuphe ettirecek kadar psikolojimi bozmuş bir insan..Oyle ki kufurlu konuşmalara tepki gosterince bile suclu hissediyorum.Abartıyormuyum diyorum kendi kendime..Bunun bi ahlaksızlık olduğunun bile farkında değiller.