Kızlar merhaba .Ben 1 senelik evliyim eşimle aramız cok iyi sadece bir konuda tartışırız oda annesi babası .benim bi Kayınvalide ve kayınbaba var cocuk gibi Tripli .eşimde bu durumdan cok şikayetci ve kaynım da şikayetci ama o başka şehirde calıştığı icin rahat .(bi iki hafta kaynıma gitseler snlasamaz sinirle gelirler yani ) ne tuhaf insan kendi evladına nasıl triplenir bilmiyorum ..ve kayınbabam cok zor bi insan hep baskı,emir ustunde buyutmuş cocuklarını banada ilkte yapmaya kalkıştı cok tartışmalar yaşadık sayısı belli değil asla buna musade etmem .neyse konu şu ,gecen hafta abimin duğununde kayınvalidem kucuk parmağını kırdı.alcıya aldılar ve ben 2 gunde bir eşim istediği icin evine gidip yemek yapıp geldim gecen gun bugun yemeğe kal dedi eşim calışıyordu ve kendi annemlerde gecmiş olsuna gelecekti .ben ikram yaptık bulaşıkları yıkadım yemek hazırladım yedik tam kalkıcaz bi muhabbetten acıldı kayınvalidem benim cocuklarımın hic kotu huyu yoktur dedi bende 1 tek bağırması var sinirlenince dedim bana oda nişanlanınca oldu hic bayılmayan insan bayıldı dedi bana Nevrim dondu .bende Benmi değiştirdim anne ne diyorsun o hep sinirliydi benlik değil biz onla nisanlıyken hic kavga etmedik genelde babası sıkar ondan benim yanımda morali bozuk olur dedim .oda benim cocuklarım babasına alışık ama suan babasının hareketlerine takar oldu diğer oğlum oyle değil dedi .burda ne demek istediği apacık ortada bende sinir olsun diye oda değişir evlenince dedim .neyse konu boyle uzadı kayınbabam geldi oda tabi karısının yanına cıktı ve bana KV ben sana demedim sen değiştirdin demek istemedim dedi eşinin yanındada hep surekli .bende tamam siz haklısınız dedim ve annemler geldi gidesiye kadar belli etmemeye calıştım annem uzulmesin diye hizmet ettim ve eve gittim .eşime anlattım eşim bana hak verdi kıskanmış sanki annem dedi .şimdi kızlar kv bana değiştirdin demek istememiş mi ve oğlunu benden mi kıskanıyo .benim icin o gun bitti yani o da ayrı birsey eşim icin saygı duyuyorum sadece