Kizlar hepnize iyi geceler. Ben 21 yasinda universite oğrencisiyim. Aynı bolumden yuksek lisans oğrencisi bizden sonra siz geleceksiniz iyi calışın vs diyerek notlar icin numarasını vermişti. Ben genelde not uzerine konustugum icin bu bir sure sonra iltifatlara basladi. Yok cok dikkat cekme diye , geleceğin annesi anneler gunun kutlu olsun diye yazıyordu boyle. Sonra yanlislikla attugim mesaji sildigim icin ben sana attigin mesajı silme demedim mi dedi numaralari sildikten 7 gun sonra fake hesaptan ozur dilerim hanımefendi yazdı. Ardindan (yarı urfa yari antepli olduğu icin) Antepten ve irfadan - akrabalarindan, tanidilarindan takipler almaya basladim. Mesajlar da dahil. Sevgili bile olnadik dusunun. Daha bugun ne hikmetse 1000 i ortak tanidiklari olan kiz hesabi yazdi. Tanisalim kiz kiza muhabbet edelim diye. Sonra birden erkencisin erken uyanmışsın bugun yazdı. Bu durumdan bahsedince aferin akilli kizsin yazip gulucuk koydu. Sonra hangi renk sevdiğimi afedersiniz ic camaşırında bir kız olarak siyah ve kirmiziyi severim vs yazdi. Bazi fiom tarzlarini izleyip izlemedigimi sordu tepki gosterdim haliyle . Az once de senib istedigin gibi soguk ve mesafeli yaziyirum yazmış. Yengesi de takip atti az once. Bu cocugun niyeti ne ? Bu kadar antep -urfa takipleri msjlari tesaduf mu Allah askina? Benim ondan baska orali tanidigim yok.... sizce ne yapiyor? BUgun mesajlari yazan da o mu sizce? Erkencisin erken uyanmissin fln yazdi bide...