Hanımlar cok samimi bir soru soracağım. Burada her gun aldatılma olayları okuyup duruyoruz. Zaten erkeklere guvensiz olan beni iyice guvensiz yapıyor bu durum. Henuz evli değilim, erkek arkadaşım var. Bazen duşunuyorum hepimizin yaşı ilerliyor, etrafta cıvıl cıvıl genc guzel kızlar geziyor, iş hayatında eşleriniz bu kızlarla iletişim halinde oluyor vs. Bi yandan doğum sonrası vucutlarımız bozuluyor. Yani boyle bi durumda eşlerinizi kıskanmıyor musunuz mesela? Ya gozu başka kadınlara kayarsa ya başkasından hoşlanırsa tarzı? Omur boyu da bu duşunceler cekilmez tabi ama ben guvensizligimden ara ara bunu duşunurum gibi geliyor.
Mesela bi olay anlatayim sevgilim ablasına yardım amacıyla eşantiyon kalem bastırma işini halletmeye calışıyor. Gitti secti beğendi vs. Şimdi ablası şoyle olsun rengi boyle olsun yazısı boyle olsun diyip duruyor. Bu da ordaki kizla surekli whatsaptan yazışma modunda kac gundur. Kız nasil olmus diye fotoğraflar atiyor vs. Surekli bi iletişim halindeler. En son benimki ablasının numarasını vermiş ablamla konusun ben artık cekileyim demiş. Yok siz cekilmeyin bence demiş kız. Neden dedim boyle diyor. İlk onunla muhattap olmuş ya cekilmesini istemiyolarmis. Anlayacağınız bi kac gundur kızla kalem icin mesajlaşıp durmasına bile uyuz olmaya başladım.
Diyorum bu evli hanımlar nasıl baş ediyor bu duygularla? Herkes benim kadar paranoyak değildir illa ki ama bu kadar guzel kadın rekabeti karşısında hic demiyor musunuz ya hoşlanırsa gozu kayarsa? Gercekten merak ettim.