Farklı bir ilden kocam doğu gorevini yaparken evlendik daha evliliğimizin ilk ayı.Sevgili ve nişanlıyken bana cok duşkundu ve buna alışkındım.Evlenince soğuk davrandığını hissettim alışma evresi yuz yaptığım bazen dayanamayıp ağladığım oldu.Farklı bir şehire gelin geldim.Burda 3 tane market harici hicbirşey yok bir ortamımda yok.Kendimi temizliğe vermişken kocama hadi geleyimde bacaklarının araında oturayım dediğimde orda yer var demesi temizlik yaptığımı bildiği halde hala daha her yer her yerde ben bunun icin evlenmedim demesi. Ona gore her soylediğim soylenme olarak geliyo.Bir zorunluluk icin evlenmedi bunu biliyorum.Sanırım ben cok ilgi daha nce gostermiyordum şu an gosterdiğim icin bi havalarda.En son bugun beni bir darlama dedi.Eskiden o bana kıcımdan ayrılmazsın derken şimdi ben ayrılmıyorum ve bunu soylediğimde de ben oyle birşey mi istedim diyor.Yeni evliyiz ve tum gun ben onu beklyorum.Son olarak da eşyalarını temizlerken eski sevgilisinin fotoğraflarını buldum. Unuttuğunu soyledi ve ben cileden cıktım bağırdım.Artık normal tepkiler veremiyorum.Onu salıcağımı ve artık ozgur olduğunu soyledim. Gozumden fotoğraflar gitmiyo.Cok uzgunum ama o varken ağlayamıyorum cunku bana yine mi ağlıyosun diyo. Boşanma lafını actığımda biletimi al dediğimde geciştiriyo.Tavırların yuzunden sana nasıl duşkun davranayım diyo.Girdapta gibi hissediyorum ve psikolojim şu an hic yerinde değil hissediyorum.