Herkese Merhabalar, su sıralar muzdarip olduğum bir konu var ve işin icinden cıkamıyorum, birde sizlere danışmak istedim.
bundan 3 yıl once Sarıyer tarafinda bir mustakil eve taşındık eşim ve cocuğumla. Bina ev sahibi tarafindan 4 triblex daireye bolunmuş, Etrafını donen bahceyede kiracılar tarafından kendilerince cit yapılmış bir ev. Yan dairemiz bundan 6 ay once taşındı,yerine 6 kişilik bir aile taşındı fakat bu ailenin bir tutkusu var sokak kedilerini alıp evlerinde beslemek gibi, şimdide bir kopek almışlar. 40 adet kedileri var. Ev onların icerde ne yaparsa yapsınlar fakat bu kedileri zapdetmesi zor olduğunu duşunuyorum cunku her gun 5-6 kedi bizim bahcemizde dolaşıyorlar ve ne yazik ki diskiliyorlar.
Bizim de kopeğimiz var ve bahceye diskilamasina izin vermiyoruz sokaga cikip gezdiriyoruz, 2 yasinda da bir kizim var, o da bahcede zaman gecirmeye bayiliyor, yeri geliyor duşuyor kalkıyor vs. icim hop ediyor kedi dışkısı uzerine duşecek diye Ve bir sey daha bu kediler yuzunden pireler bastı bahcemizi, kopeğimiz 2 kez pirelendi. Komşumuzu uyardık, kendisi elimden geldiğince tutmaya calışıyorum ama kedi bu ne yapabilirim diyor, sizinde cocugunuz var belki ben de cocuk sesi duymak istemiyorum diye yanit aldık.
Artik bu kedilerden gercekten biktim, ne cicek biraktilar ne saksı, ne bahce takımı her yerdeler. Size sormak istediğim sey su, kedileri nasil kacirabilirim veya ne yapmam gerekiyor bu durum karsisinda? taşınma şansım su an ne yazik ki yok.