İyi Geceler Hanımlar,
Başlığa bakıpta ben sanmayın sakın

Cok şukur pacamı kurtardım ordan daha bebek filan bakmam ben

Hatırlarsınız ben yeğenim doğmadan 2 ay once abimlere gitmiştim 8 ay onlarda kalmıştım ev işleri ve bebek yuzde 90 benim uzerimdeydi. En son benim yuzumden bebek yataktan duşunce idrak etmiştim nasıl bir sorumluluk altına girdiğimi buradaki tavsiyelere uyup kendi evime donmuştum. Benimle hemen hemen aynı durumda bir arkadaşım var. Kendisiyle okul arkadaşıyız gecenlerde karşılaşınca ona 8 ayımı anlatmıştım o da bu akşam beni aradı, ablasının 1 yaşındaki cocuğuna bakması icin ablası ve eniştesi kendisine bir teklif yapmış. Arkadaşım Bursa ’da yaşıyor, turizm mezunu ablası ve enişteside İstanbul ’da bir otelde calışıyorlar. Arkadaşıma da oralarda iş arıyorlardı ama araya pandemi girince bulamadılar. Sigortası ve maaşı olacakmış. Bana fikrimi sordu, kendi tecrubelerimi az bucuk paylaştım..Şu donemde şu şartlarda hele hele turizmde iş bulmak zor diye kabul etmeyi duşunuyor. Hic olmazsa kendi yeğenim akrabalarım diyor...Ama en az 3-4 yıl (cocuk kreşe gidene kadar) ona bakması gerekecek sanırım. E bu sefer de 30 ’lu yaşlarına yakın yeniden iş bakacak, gercek iş hayatına atılacak falan..Bana bizimkiler bu teklifi yapsa sanırım kabul etmezdim ama bilemedim. Siz olsanız kabul eder miydiniz? Evetse ve hayırsa neden?Şimdiden cok teşekkurler.