Cumartesi gunu bana yeni acılmış bir fake hesapla bir mesaj geldi. Guya bu hesaptan yazan kişi ismimi beni tanıyan birinden almış bu da benle konuşmak istemiş o kişi de konuşmayı kabul eder demiş. Bende bu kişi kim diye sorunca eskiden konuştuğun belki eski sevgilindi gibisinden şeyler yazdı ben en son inanmayıp engelliyorum uğraşamam diyince de, herkesle konuşursan herkese de derler yaz diye dedi. Bu mesajını okuyunca cılgına dondum ağzıma ne geliyorsa yazdım. Şu an zaten uc senelik bir ilişkim var bunun oncesinde iki kişiyle cıktım ama yaşım cok kucuktu ve kısa surdu. Daha oncesinde ne bir flortum oldu ne de başka birine merhaba dediğim. Sonra sevgilime yazdı bu kişi hala ağır ithamlarda bulunuyor bu kız herkesle konuşan herkesle sevgili olan birisi diye. Suphelendigim eski sevgilime yazdı şimdiki sevgilim cocuk yok ben değilim zaten şu an başka birisi var hayatımda dedi. Ama inanın kızlar başka hickimse yok suphelenecegim. Kafayı yemek uzereyim uc gundur stres yapıyorum ya ailemden birisine yazarsa zaten yazdıkları baştan aşağı yalan dolan asla gerceklik payı yok zaten kime yazarsa yazsın inanmaz da yine de annem falan duyarsa panik atak yapar kotu olur. Savcılıkla falan da uğraşamam cunku annem oğrenir. Yani ne yapacağımı şaşırdım sizce bu kişi aileme de mesaj atmaya kadar gidebilir mi ?

Not: biraz once sevgilime yazıp artık sana değil başka birilerine yazicam dedi