kızlar yeni evliyim 3 aylık ve biliyorum daha cok zaman var kısmetse hayırlısıyla
Ben 34 eşim 41 yaşında
Genel olarak kimse karışmazsa iyi anlaşırız yani istediğimde ev işlerinde yardım eder bazen istemeden eder birlikte yapalım gidelim fln cok şukur bu konuda iyiyiz. Ben biraz takıntılı bi insanım ince duşunen yani. Eşim umursamayan bi tip yani dışarıdan eve ne gelirse ne soylenirse soylensin umursamıyor. Gorumce kv arkadaş bir şey demiş salla umursamıyor bende bu huyuna cok takılıyorum ya ben onemsiyorum takıyorum nasıl olurda benm rahatsız olduğum şeyden rahatsız olmazsın diyorum. genel olarak boyle biri birşey dese bana diyorum sen susarsın o kadar değil diyor bariz bir şey dense kotu bir şey herkes ağzının payını alır diyor ama goz gore gore yapılmayan bir şey icin cok duşunme takılma oneoli olan senn benm ne duşunduğumuz diyo.. genelde sorunum gorumcemle alakalı kadın resmen psikolojik şiddet uyguluyor ya goz devirmeleriyle ya yanımdayken oflamalarıyla yine geldi bu hissiyatı alıyorum hep . Bşr şey de yapmışlığım yok zaten mesafeliyiz. Bazen eşime soyluyorym bnu ben ne yapabilirim diyo sende goruşmezsin diyo madem boyle sende ona gore davran diyo. Mesela misafirliğe gidiyorz ben hazırlanıyorum daha o hemen ailesi aşağıya indi diye beni bırakıp gidiyor yahu eşin burada beni beklemeden mi ineceksin diyorum ay pardon diyip geri donuyor bunun gibi bir cok şey bazen unutuyor beni .. bu hep mi boyle olacak