Merhaba umarim birileri bunu gorur ve bana yardimci olabilirsiniz. Bu siteye girebilmek icin yasimi biraz buyuk yaptim uzgunum simdiden zaten bunu yazip sizden guzel oneriler aldiktan sonra kapatacagim. Ben 16 yasindayim liseye gidiyorum okulumuz bizi ders programi icin o kadar yol ayagina getiriyor arabamiz da yok bu yuzden mecbur otobuslere tramvaylara biniyoruz. yani gezmeyi dolasmayi seven biri degilim corona konusunda hep dikkat ediyorum annem de ayni sekilde ama 4-5 gun once anneannemin kardesi oldu ve annem de onunla birlikte kayseriye gitti ve kayseride de anneannemgilin tarafi da full hasta diye duşunuyorum anneme gitme dememe ragmen gitti ve beni evde tek birakmadi teyzemgile gonderdi zorlamama ragmen. teyzem de bizim corona olabilme suphemiz var dedi ve ne yemek yiyebildim ne ders calisabildim hicbir sey yapamadim. annem 2 gun sonra geldi sonunda sortumu giyip guzelce evimizde oturacagiz dedim annemin hasretini gidermeden her sabah anneannemin yanina gitmeye basladi en sonunda 2 gun once buraya getirdi ve arkasindan obur teyzemle cocugu geldi. anneannem bir de ustune dayimin oglunu getirdi ayrica dun de dayim geldi ve burada kaldilar odamdan cikamiyorum lavaboya giremiyorum gitmiyorlar da anneme soruyorum ne zaman gidecekler diye bir bilsem kizim napalim gidin mi diyelim diyor e hakli tabi. ama siz ablalarimdan tavsiye almak istedim ben ev sahibi olsam cidden kesinlikle bir seyler bulurdum ama kucuk oldugum icin pek etki etmem tabii. gercekten gitmelerini istiyorum sizce ne yapabilirim cunku dun gece sinirden kriz gecirip agladim biktim cidden gitmiyorlar birsuru paramiz gitti her gun sabah ogle aksam ayri yemek yiyoruz dolapta bir sey kalmayacak boyle giderse ve bizim annemle o kadar dikkat etmemize ragmen belki de evimize gelen kisiler bizi hasta edecek.