Arkadaşlarım merhaba.. Ben 10 gun once basit bir ameliyat oldum. Ancak yine de ameliyat oldum. Eşimin ailesinden bazıları (kardeş, elti) hic aramadı, kaynanam ise 2 kez aradı sadece. Birincisini ameliyattan tam 7 gun sonra yaptı birisini de bugun. Ve utanmadan bugun aradığında beni bizim duğunumuze gelmeyen komşusunun duğunune cağırdı. Şimdi bana gecmiş olsuna gelmedi daha once kendi cocuğu da benimle aynı buyuklukte bir ameliyat oldu bekleyene gitmeyene laflar etmişti kendisi bana gelmedi daha doğrusu hicbirisi gelmedi. Şimdi laf carpsam covid i bahane edecekler ama covid varken bize geldiler oturdular o zaman ben covidle ilgili onlara laf carpmıştım kaynanamda bana kotuye bişey olmaz da iyiyi de allah korur falan diye laf carptı. Oturmaya gelirken bu lafı soyleyip gelen kaynanam ce ailesi gecmiş olsuna 15 dakika kadar gelemediler. Şimdi ben ne yapayım. Koparayım mi tum ipleri. Bir de salak gibi duğune cağırdığında hic bir şey diyemedim salak gibi aklıma gelmedi aradı diye sevindim. Sonradan duşundum bu bana gelmiyo da duğune gidiyo diye. Napiyim şimdi ben..