Arkadaşlar Merhaba
Google Adword Destek hattını aradım belki bir yardımları dokunabilir diye ve Kağan Tekin bey ile goruştum Adwords uzmanı.
Butun Google iş ortaklarını buradan şikayet edebilirsiniz, ciddiye alınır gibisinden konuştu.Neticede Awesomeness firmasıda Google(Youtube) İş Ortağı ve bizde iş ortağıyız.
Adresi veriyorum
https://support.google.com/adwords/c.../gap_complaint
İyi Okuyalım Burayı;
Doldururken buralara dikkat;
Şikayete konu olan Ucuncu Taraf İş Ortağının adı
Awesomeness Network
Şikayete konu olan Ucuncu Taraf İş Ortağının web sitesi
Awesomeness TV
Bu Ucuncu Taraf İş Ortağının muşterisi misiniz veya daha once muşterisi oldunuz mu?
Evet
Ucuncu Taraf İş Ortağı mısınız?
Evet
Aşağıya gectiğimizde;
SADECE YAZDIKLARIMI İŞARETLEYİN YALAN OLMASIN;
-Ucuncu taraf, Google Arama'daki reklam konumları ve ust sıradaki yerleşimler konusunda iddiada bulunuyor mu veya garanti veriyor mu?
-Ucuncu taraf, Google ticari markalarını veya Google markalarını uygunsuz bir şekilde kullanıyor mu?
-Ucuncu taraf, rapor sunmuyor mu veya sunulan raporlar doğru değil mi?
-Ucuncu taraf, web sitesinde acıklama bildirimi gostermiyor mu?
-Yukarıda işaretlediğiniz konularla ilgili kanıt sunmanızı rica ediyoruz. Kanıt, ihlallerin ekran goruntulerini, calıştığınız ucuncu tarafın sağladığı raporları veya alakalı olduğunu duşunduğunuz diğer belgeleri icerebilir. Şikayetiniz, kanıt sunulmadan işleme koyulamaz.
Ve aşağıyada şikayet konumuzu ister Turkce ister İngilizce yazıyorsunuz.Hatta hem Turkce hem İngilizce tekrar gonderebilirsiniz.
Telifle ilgili bir konudan bahsetmeyin.
Ve en onemli bolum; dosya ekliyorsunuz screenleri yani.
Screenlerde, icerisinde para varken ki screenleri yerleştirin,awe destek departmanındaki ileri zekalıların celişkili cevaplarını ekleyin fakat sakın "teliflilere odemiyoruz" gibisinden mesajın screenini koymayın, nedir "ozur dileriz bu ay gecikmeler oldu odenecek" gibisinden mesajların screenini koyun.
Onun dışında 7 ocak mevzusu icin yani bağlan kes yapılan bolumun screenini koyun.
Evet arkadaşlar uşenmeyelim, şikayete devam edelim.
Awesomeness Farklı Şikayet Adresi(Adwords)
Youtube Partnerlik0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Partnerlik
- Awesomeness Farklı Şikayet Adresi(Adwords)