Merhaba sevgili kk uyeleri.Kayınvalidemle ilgili bir soru sorucaktım.Aile apartmanında oturuyoruz.Ben herhangi bir yere giderken mutlaka haber vermemi vs bekliyor.Haber vermezsem de mutlaka camdan bakıp beni yakalayıp soruyor.Ben eltime vs giderken haber vermezsem cok sinir oluyor yuzu duşuyor.Kendisi bugn eltime gitmiş sessizce cıktı evden ben de aradım dedm nerdesn ben dışardayım dedi snra dedm ama nerdesn eltime geldiğini soyledi.Ben de sinir oldum onun yanında benmle soğuk soğuk konuştu bi de.Bana haber vermesi vs umrumda değil zaten oyle birşey soz konusu bile olamaz ama ben haber vermezsem suratın bini bin para kendisine gelince bişey yok.Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım?
Not:Burda coğumuz herkesle paylaşamadığımız konular acıp hakkında fikir istiyor.Bu da oyle bir konu,yapıcı yorum yazan,yol gosteren arkadaşlara teşekkur ederim.Ama iclerinizde bazıları var ki butun kinini okuduğu konuya kusup,dalga gecer tarzda konuşuyor.Cok merak ediyorum sizden yardım isteyen birine,size gore sacma bile gelse dalga gecerek mi konuşuyorsunuz?Bazılarınız nasıl insanlarsınız anlam veremiyorum ruhunuz ve kalbiniz kotu sizin..