Merhaba kizlar. 6 yasinda bir oglum var ve kizima 8 aylik hamileyim. Calisiyorudum ogluma annem bakiyordu simdi dogum iznindeyim ve en basimdan beri dogumdan sonra ise donmemeyi dusunuyordum. Cunku annem cok yakinda degil gelmesi gitmesi zor oluyor ve ozel sektordeyim ben isten gec geilyorum cocugumla yeterince ilgilenemedigimi dusunuyordum. Aama daha 15 gun oldu ve ben evde cok bunaldim. Yani butungun ne yapabilrimmm die dusunuyorum bir gun ikigun ama sonrasi nasil gecicek? Herkes cpcuk olsun vakit gecer diyor ama beni bi karamsarlik aldi hatta gun icerisinde agliyorum kendimk cok bos ve yalniz hissediyorum . Mahallede gorusucek kimsem yok cogu calisiyor ki zaten pandemi donemi insan cekiniyo r arkadaslarimda yakinda degil ama gorussemde ne siklikta gorusebilririm. Bu yeni bir donem diemi boyle hissediyorum zamanla alisirmiyim? Calismaya cok alismisimm sanurim tekrar donucem gibi ama cocullarimada kiyamiyorum.hamilelik sebebiylemi bukadar hassasim bilmiyorum ama icimden hep aglamak geliyor.napicam bu dusuncelerle nasi basedicem nasil alisirimm boyke hisseden varmi. Siz nasil vakit geciriyorsunuz?