Eşim 29 yaşında. 8 sene once yaşadığı şehri (karadeniz) bırakıp buyuk şehire gelmiş sadece yazın cay toplama vs icin gidiyor biz şuan buyuk şehirdeyiz yani. Kayınpederimin mal varlığı var dukkan minibus hattı vs. (Bunu soylememin nedenini birazdan soylicem). Eşimin buradaki işi cok iyiydi dolgun maaşı vardı fakat bugun tazminatını verip işten cıkardılar. Kayınpederimde gel burada işlerin başına gec demiş. Hanımlar sorun şu ben gitmek istemiyorum. Insan ekmegi neredeyse oraya gider evet ama ben universite sınavına calışıyorum burada birden fazla universite var biri olmadi diğeri olur diyordum ama esimin memleketinde 1 tane var tutmazsa okuyamayacağım. Buradaki maddi gelirin 2 3 katı olacak ama ben buna guvenerek gitmek istemiyorum. Bide doğalgaz yok ben her sene odun kesip soba yakamam( yargılamayın lutfen hic boyle gormedim yapmadim denemedim) eşim abartıyorsun diyor kaloriferli evler var diyor falan ama kayınvalidemin vs diğer gorduğum evlerde hep soba vardı. Kucuk şehir avm vs yok ceşit az bundan dolayı kıyafetler herşey pahalı onyargı mı bilmiyorum sizce ne yapmalıyım nasıl vazgecirebilirim eşimi? Ya da ben mi abartıyorum lutfen yardım edin