İyi gunler herkese. Son zamanlarda beni cok uzen yaralayan bir konuyu paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum. 22 yaşındayım ve kucukluğumden beri herkes bana cok cirkinsin diyor okulda evde vs her yerde bi kız arkadaşım var cok guzel boyu 178 baya bakımlı zayıf ben ise kullandığım antidepresanlardan 86 kilo olmuştum diyetle 83 kiloya duştum boyum 165 yuz olarak esmerim burnum kırık goz altlarım mosmor dudaklarım incecik ozelden foto isteyen olursa atarım gecen ablamlarla oseş hayatımızı konuşurken bana teklif geldiğini kabul etmediğimi soyledim ablamda sen guzel misin ki be dedi sana erkekler teklif veriyorsa m.melerin baya buyuk o sebeple dikkat cektiğin icin veriyorlar dedi. Bende yuzune bakılmayacak kız değilim dedim guldu he cok guzelsin teklif alıyorsun dedi insan teklif alınca cok guzel olduğunu duşunur. 2.olay ise bahsettiğim guzel olan arkadaşımla gezince hep ona teklif geliyor buna alıştım fakat cafede otururken 2 erkek 2 kızdık erkeklerden birisi beni diğerine benzetti şu tepkiyi verdi ebruya bensetsen hadi guzel kız diyecem ama beni bu cirkin ayı gibi kilolu kıza nadıl benzetirsin dedi yerin dibine girdim. Kendimi acayip cirkin değersiz hissediyorum hal boyle olunca şimdi kendini sev beğen diyeceksiniz fakat kucuklukten beri cirkin diye itilip kakılmışım kendimi sevmek beğenmek nedir hic bilmiyorum ki