Merhabalar arkadaşlar , gectiğimiz Eylul ayında sevgilimle evlilik kararı aldık. Aileler birbirini zaten tanıyordu oturup sohbet etmek icin bir araya gelindi vs. Fakat ilk dakikasından itibaren sevgilimin ablası sorun cıkarıp durdu surekli laf sokmalar , evin sağını solunu kontrol etmeler , surat asmalar. Modum duşse de bir şey diyemedim tabi ki. İsteme gunu dozu artırdı tuzlu kahve icilmeyecek diye tutturdu.
Sevgilime de icmeyeceksin diye direktifler verince dayanamadım, o kahve icilecek dedim. Tabi surat yine beş karış oldu. Telefon elinden duşmedi ortamı bozdu. Herkes gittikten sonra sevgilimi arayıp istemediğimi soyledim hatta ağladım. Cunku en ozel gunlerimden biri cok sacma bir şekilde berbat edildi. Ertesi gun sevgilim buluşalım dedi ve yakın arkadaşlarımızın evinde buluştuk bir şekilde halledeceğini konuştuğunu soyledi guya pişmanmış ozur dilermiş. Ama o akşam sevgilimin telefonunda Whatsappta benimle ilgili konuşmalarını gordum uslubum hoşuna gitmiyormuş, işte kahveninde hepsini icmişsin diye sevgilime trip atmalar, aile gruplarında ki tum konuşmalar silinmiş. Uslubumun hoşuna gitmediği yer ise bir kac ay once artık evlenin diye soyledi bende zamanı var şuan duşunmuyorum dedim. Hep kendinden ornek vererek ben tanışıp 4 ayda evlendim dedi evine davet etti gece gidemeyeceğimi soyledim cunku uzak mesafe de. Ciddi bir şey yokken gitmek istemedim hemde. Tabi bu zamana kadar bir cok şey oldu sevgilimi arayıp kufur etmeler, nişanımız oldu nişan gunu tatile gitmiş bizi engelledi her yerden eşinin instagramından paylaşmış sevgilimin hesabından gordum “Yaptıklarım icin pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda” diye. İşte siz eğlenin biz anca guleriz yazmalar butun bu yazılar cok komik bence ama neden yani niye yapar bir insan bunu. Babası sozde kardeşine kıyamıyor diyor ama kıyamayan biri bunları yapmaz mutluluğunu bozmaz değil mi? Bir araya gelmiyorum, gelmem de mecbur kalmadıkca nasıl davranmalıyım sizce kaale almak istemiyorum ama can sıkıcı hareketleri var
Not : Bir kac ay once evine davet etti yazdım Gecen yıl Eylul ayında evlilik teklifi etti Kasımda isteme oldu. Gecen yıl Ocak ayında evine davet etmişti. Evlenme kararını aldıktan sonra değil yani eve davet edilme.