Herkese merhabalar
Salgının hayatımıza girmesiyle birlikte bir ic cokuş yaşıyordum aslında ama şu sıralar kendimi gercekten cok kotu hissediyorum.
Aslında biraz konuşabilmek ve sizden tavsiyeler alabilmek icin bu konuyu acıyorum. Kendimi ozellikle son zamanlarda cok tukenmiş hissediyorum. Uzerimde bir olu toprağı var sanki. Gunu verimli gecirmek icin erkenden kalkıyorum. Ama bu saat olmuş elle tuttulur hicbir şey yapamadım. Her şey icin o kadar hevessizim ki surune surune bir şeyler yapamaya calışıyorum yok olmuyor. Motivasyon videoları vs izledim ama onlar da pek işe yaramadı. Ders de calışmam lazım. Yok 11 olsun yok 12 olsun derken bir turlu ona da başlayamadım. Dizi, video izlemek dışında canım bir şey yapmak istemiyor. Ama yapmam gereken bir suru şey var.

Aklıma surekli gecmişte olan sacma sapan durumlar geliyor. Ne bileyim insan ilişkileri arkadaşlar gibi. Neden boyle yaptım niye oyle oldu diye aklımın bir koşesinde garip duşunceler. Hep bir modum duşuk. Gecen haftalarda her şey normaldi. Yani kendimi daha iyi hissediyordum. Şimdi birden coktum.Biraz karışık anlatyıysam kusura bakmayın. Siz kendinize boyle durumlarda nasıl motive ediyorsunuz. Neler yapıyorsunuz?
Okuyan herkese teşekkur ederim. Umarım siz mutlusunuzdur ❤❤