İyi akşamlar hanımlar uzatmadan konuya girmek istiyorum;benim oldukca mesafeli olduğum bir gorumcem var ilişkimiz merhaba seviyesinde ,aynı muhitte yaşadığımız icin surekli karşılaşıyoruz. Bugun akşam saatlerinde cocuğumu parka goturdum eltimle beraber bir sure sonra o da geldi cocuklarıyla(başka bir yere gecti o ) , oynuyor cocuklar onun kızı (7 yaşında ) oğluma kufur etti benim oğlumda(6 yaşında) onun kızına ben oğlumu cağırdım hemen kızdım anlamaya başladı oğlum , kendin coz meseleni ama kufur edemezsin dedim gorumcemin kızı arkadaşıyla beraber dalga gecti oğlumla surekli oğlum şikayet ettikce o zaman oynama ama ben katılamam sen cozmelisin dedim .
Arkadaşının annesi kızına kızdı gorumce duyduğu halde gormemezlikten geldi hep bir sure sonra 10 yaşında ki kızım parka geldi o 2 kız hemen oğlumu ablasına şikayet ettiler ablasıneden yaptığını sorunca oğlum ağladı , bir şey yapmadığını onların onu rahatsız ettiğini soyledi kızım sert cıkıştı cocuklara bu sefer 1 dakika icinde oldu tum bunlar , gorumcen kızımın ustune yurudu kufur ederek ben de ayaklandım hemen ne oluyor dedim bana bağırmaya başladı orada bende cevabını verdim bağırış cağırış oldu aramanızda yerlerimize oturduktan sonra babasını aramış hemen beni şikayet etmeye , babası kocamı , kocam işte şu anda gorumce de eşimi aramış tabii farklı anlatmış olayı kızımın ona kufur ettiğini benim onun uzerine yuruduğumu anlatmış
Eşim beni bir kere bile arayıp olayı sormadı eltimi aradı o da olduğu gibi anlattı . 1 saat sonra aramış eltimi yine kim haklı , kim haksız diye sormuş bana sorma gereği duymuyor hic 16 senelik evliyiz 1 kere bile yalan soylemedim ona bunu cok iyi bilir , kardeşinin yalanlarını defalarca yakaladığı halde bana ne oldu dememesine cok icerledim, bugune kadar eşim hic beni savunma durumunda kalmamıştı her işini kendi halleden biriyim , haklı veya haksız olsam ne insan yanında olmaz mı karısının o kadar uzgunum ki şu an , 1 saat sonra işten gelecek eşim nasıl konuşma gececek aramızda bilmiyorum ama hayal kırıklığına uğradım