Gecen konumdaki okul oldu Fakat şoyle ben ilk arayıp personelinize maas araliginiz ne diye sormuştum. Soylediginin biraz fazlasını istemiştim orta yolu buluruz demişti. Neyse bugun gidip gorustum sordum maasi hic konusmadık diye sizin dediğiniz olsun dedi pazarlık yapmadı hic. Ama sozlesme imzalarken brut maas 2943 yaziyordu biz 3600 e anlastık. O sıra nasılsa kurs donusu yeni sozlesme yapıcaz diye takılmadım. Fakat bugun arkadaslarımla konustugumda hepsinin hemen hemen ayni durumda olduğunu oğrendim. Hep sozlesmeyi duşuk yapıp. Kalanini elden veriyorlarmış. Boyle yapıyorlarsa sorun yok tabi sonsuza kadar orada calışma planım yok sigorta dusuk olabilir. Ama ben endiselendim ya yatirmazlarsa diye Hic bu durumdan mağdur olan ya da olmayan var mi aranızda ?
Guncelleme :
Ya benim bu kurum hic icime yatmıyor. Sozlesmenin nushası var bende. Whatsapptan ucret konusmustuk daha onceden o ucretin altı yazıyor. Ama bugun sordum, sozlesmede yazan maaşın ustunu tamamlayacağız onun bir resmiyeti yok diye bana mesaj attı. Şimdi sorum şu : Ola ki tamamlamadılar, ben ayrılmak istedim tazminat davası acarlarsa ben bu mesajı kanıt olarak gosterebilir miyim ?