İyi akşamlar arkadaslar, direk konuya girecegim eski sevgilimle ayrılalı 7 8 ay oldu.Kendisi evlenmeyi cok istiyordu. Hemen evlenme modundaydı. cok cok uzuldum ama zamanla bu adam bana hic layık değil dedim gercektende ne bana ne aileme uygun biri değildi. Aramızda buyuk farklar vardı. benim ona verdiğim kadar o bana emek vermedi Ailem hemen istemedi onu ama o sabrederim beklerim demedi 2-3ay sadece beklerim dedi. Ailemi ikna etmem icin. O desteği vermedi.Aramızda bizi bağlayan tek şey sevgiydi. (hoş ayrıldıktan sonra onun sevgisinden bile şuphelendim de) Butun bunların farkındayım ayrıldıktan sonra bizden bir şey olamayacağını da cok iyi anladım. Ayrıldıktan sonra koşa koşa sevgili yaptı gozumun icine soka soka. Sonra ayrıldı ondan 1 ay once utanmadan istek attı tabi ki kabul etmedim.Hatta biyosuna bana ithafen bir yazı bile yazdı. Bugun tesadufen sosyal medyada bir kızla el ele fotoğrafını gordum hem de bugunun tarihiyle profil resmi. Gorunce neden bilmiyorum ama kotu oldum. Bizden bir şey olamazdı ayrıldıktan sonraki dengesiz hareketleriyle de kanıtladı defalarca .Amacı sadece evlenmek icin evlenmekmiş. Ama neden o resmi gorunce bir anda kotu hissettim? Neden boyle oldu?