Merhabalar

Konunun anlaşılır olması icin azıcık kendimden bahsedeyim.
2 yıl once boşandım. Şuanda goruştuğum birisi var ve uzun zamandan beri beraberiz. Genellemede bir sorunumuz yok ve gercekten mutlu eden mutlu etmeye calışan ilgili alakalı, duşunceli birisidir.
Sorunuma gelecek olursak hemen evlenme gibi bir niyetim yok ama olmayacakta değil. Benimle ilgili ileriye donuk planlarını oğrenmek istiyorum. İlk zamanlar ilişkimizi herkesten gizledik ve şuanda da oyle devam ediyor (daha rahat olmak icin, ben hassas donemlerden gectiğim icin) fakat ben bu durumdan sıkıldım sanırım.
İleriye donuk plan, planlarını sormak istemiyordum dank diye bir beklentimin olduğunu duşundurmek istemedim. Boylede ben surekli duşunuyorum. Bir kac arkadaşımla konuştuğumda cok bile sabrettiğimi acık acık sormam gerektiğini soylediler.
Sizce sormalı mıyım? artık gizli saklı buluşmaktan sıkıldığımı (beni duşunerek boyle bir karar almıştık ama normal hayatıma akışıma guclu bir kadın olarak dondum) artık boyle birşeye gerek kalmadığını, sevgili olarak hayatımızın ne yone evrileceğini, bizimle ilgili duşuncelerini, ileriye donuk ciddi adımlar atmak istiyorsa kafasındaki zamanlamayı bunun gibi soruları pat pat sormalı mıyım.
Şimdiden cevaplar icin teşekkurler