Herkese merhaba. Sadece icimdeki bu durumu anlatmak icin uyelik aldım ve sizden fikir istiyorum.
Ben 7 senedir bir işyerinde calışıyorum. Benden bir kac sene sonra işe giren ve ona her işi oğrettiğim bir arkadaşım var(her ne kadar işi başkasının oğrettiğini soylesede)İnanın hic bir şekilde ne kıskanclık yaptım ne birşey ne oğrendiysem anlattım
Sorun şu:Bu kişi bana bazen ozellikle son zamanlarda benim bildiğim işi bana oğretmeye calışıyor, işyerinde birisi bana soru sorduğu zaman ben cevap verirken araya giriyor cevap vermeye calışıyor. Onun dışında iyi anlaşıyoruz ama bazen kıskandığını hissediyorum.
Asla kendimi buyuk goren birisi değilim hic bir zaman emir vererek konuşmadım, kıskanclık yapmadım ama gercekten bazen insanları ne kadar tanıdığımı duşunsemde aslında tanıyamadığımı anlıyorum
İkinci sorun benim icin daha onemli olan:İşyerinde bende 10-11 yaş kadar buyuk olan bir abi var. Yaklaşık 3 yıldır calışıyor ama iş konusunda cok iyi. Arkadaşım bu abiyle ilk zamanlar baya iyiydi yani adama iş sormalar, muhabbet etmeler vs baya iyiydi ben mesafeliydim ki yapımda mesafeli zaten herkesi sevemem ama sevdiğim kişiyle de muhabbetim iyidir. Son zamanlarda sonradan gelen abiyle iş konusunda baya diyalog kurduk, zaten yan masamda oturuyor iş konusunda ister istemez konuşmak zorunda kalıyorum
Gecen gun bayan arkadaşımla konuşurken bana x abi sana karşı farklı davranıyor, hareketleri seni beğeniyor gibi,bana davrandığı gibi sana davranmıyor dedi. Sacmalama adam evli ve cocuğu var. Son zamanlar da iş dolayısıyla muhatap oldum ancak ben hic fark etmedim dedim, bana ah arkadaşım cok safsın dedi.
Ornek vericek olursam o abi bana bir iş verdiğinde bana cok karışan olunca işler karışıyor diyor,o kişi biskuvi dağıttı cok acı biskuvi gibi şeyler soyluyor yani her yaptığına birşey diyor ama kendisine iş verildiğinde yanına gidiyor
Beni soğutmaya calıştığını hissediyorum
Ben bu konu konuşulduğundan beri daha dikkatli davranıyorum, yanımdaki abi bana birşey dediği zaman kısa cevaplar veriyorum vs. Ama şunu fark ettim bayan arkadaşım bu kez ben soğuk davranınca o x abinin yanına gidiyor iş sormaya.
Şimdi benim kafam allak bullak. Arkadaşıma o abi eskisi gibi iş vermiyor, konuşmuyor daha cok bana veriyor, iş gosteriyor ve konuşuyor
Arkadaşım bunu fark ettiği icin bizim aramız bozulsun ve kendisine iş verilsin diye boyle birşey demiş olabilir mi sizce, kısaca kıskandı mı. Goz onunde olmayı cok seven ve aslında erkeklerle baya muhabbet eden rahat bir bayan
Yada gercekten o abi bana farklı mı bakıyor anlayamadım.bu yakınlarda birşey oluyor benim ismimi soyluyor surekli, laf atmaya calışıyor.
inanın ne eşime ne başkasına anlatabileceğim bir konu değil
Siz benim bu anlattıklarımdan ne hissettiniz. Kimseyle konuşasım yok kimseye guvenim yok