Merhaba arkadaşlar benim 5 ay once biten bir ilişkim vardı. Kendisiyle nişanlanmak uzereyken ilişkiyi ceşitli bahanelerle bitirdi. 3 senedir birlikteydik. Bu donem benim icin cok zor gecti hala telefonumda kayıtlıydı oda beni silmemişti. Ama evlenmek istemediği icin ayrıldı benden o yuzden onunla olmaz gozuyle bakıyordum.
1 ay once bana donmek istedi ama niyetinin evlenmek olmadığını biliyordum o yuzden bende başka biriyle goruşuyorum dedim bir daha yazmasın diye cunku ben dayanamayıp hep barıştım bu 3 sene icinde. İlk başta inanamadı cunku ona cok sadık olduğumu biliyordu sonra yazmamaya başladı. Bende twitterinden paylaşımlarını okuyordum hep benim onun twitter hesabını bildiğimi bilmiyor.
Sonra bir kızla fotografını gordum wp durumunda paylaştı cok uzuldum wp durumuma şarkı paylaştım aslında amacım dikkatini cekmekti hataydı biliyorum ama cok zoruma gitmişti. Sonra bana mesaj attı beni unutamadığından vs bahsediyordu resimlerimizi silmemiş. Sonra bende sevgilinin bunlardan haberi var mı dedim bana sadece oylesine konuştuğum biriydi dedi. Bende inandım o gun konuştuk ertesi gunde oyle. Sonra şeytan durttu resmen beni twitterına bakmam icin.
Birde ne goreyim kız icin neler neler yazmış sonunda mutluluğu buldum gibi bir suru şey. Kızda cok guzel ben 28 yaşındayım kız 20 biraz aşağılık kompleksine girdim. Kendimi yaşlı ve cirkin hissediyorum. Her neyse sonra yuzune vurdum hayırlı olsun sevindim senin adına yazdım ve pişkin pişkin bana teşekkur etti sadece. Bugun tum gun ağladım. O ise cok mutlu.
Bunları yazmamın amacı sadece icimi dokmekti