Bu akşam eşimle hicbi problemimiz yokken..hatta biraz dertleştik sakin bi şekilde uyuyacakken birden bire doğum gunlerinden konu acıldı.bana abilerimin ablalarımın doğum aylarını sordu.5 kardeşiz bende saf saf sayıyorum.Baktım aniden sırıtarak demekki baban anneni genelde kışın deyip durup yapmış dedi...Şok gecirdim sen ne diyosun dedim ne bicim laf bu.E tabi kışın geceler uzun diyede ekledi.Şuan yazdıklarıma inanamıyorum....Bende o an herşey koptu.Sen ne terbiyesiz adamsın dedim..boyle bişey soylenirmi.Ne dedimki diyor bilimsel bi gercekten bahsettim..O şokla ona defalarca terbiyesizsin dedim.oda bana sensin o.deyip sustu.Ben bu adamla aynı yatakta bile uyumak istemiyorum.Durdum bikac dk. bekledim.belki kusura bakma der diye.Sonra yanlış konuştum diyemiyorsun dedim.soylesene dememem gerekirdi diye.. O sırada ben senin şımarıklığını cekemem deyip arkasını dondu.O an ondan oyle nefret ettimki bu dediğini herkese soylicem.Ve demekki baban anneni kışın yapmış diyor dicem..o sinirle..ve anında inkar edip ben yapmış demedim dedi...cunku ne kadar rezil konuştuğunun farkında.Bağırıp cıktım odadan.
Şimdi ben bunu kime nasıl anlatayım...Bu dupeduz terbiyesizlik değilmi? kendi ablamlara aileme anlatsam ondan tiksinirler.Onun annesine yarın arayıp bu durumu anlatsam bu sefer herkes duyar annemin babamın cinsel hayatını ağzına alacak kadar rezil olduğunu..arada benim anne babamın itibarı duşer..ağızlarına meze olur.ve eminim kızarlar ona ama ne fayda..Cıktım odadan bi daha seninle aynı yatakta yatanın onuru gururu yoktur insan hicmi haddini bilmez dedim..Bu insan zaten surekli kufurlu konuşan bi ailede buyumuş.Bi ortamda gorseniz ya ne kadar aklı başında duzgun bi insan dersiniz.makul konuşan.Ama ailesi o kadar patavatsızki o bu tur konuşmaları bile normal goruyor belkide.Hal ellerim titriyor.Ailem boyle konuşan bi adamla evli olduğumu bilse bana ne der...Lutfen akıl verin ben ne yapayım..onun annesine acıp oğlunuz boyle terbiyesizce konuşuyor diyeyimmi..yine arada giden benim annem babam olacak.oyle bi konuki kime ne anlatayım.dipnot:karadenizli bi aile.ve bu konularda cok rahat konuşabilen tipler.Oğullarını padişah gibi goruyorlar.
Ek:
---Akşam eve geldi hicbişey olmamış gibi soru sordu.meyve tatlı filan almış genelde mutluyken bunları yapar.yemek hazırlamıştım soğuk bi şekilde yicekmisin dedim.Geldi oturdu yemeğini yedi ve gitti.Baktıki ben yanına gitmiyorum icerdeyim herzamanki gibi bilg. başına gecip oyun oynuyor..Azoncede baktım teli caldı bu saatte kimse aramaz normalde..Kim aradı dedim..kuzenim deyip ayrıca sanane dedi sert bi şekilde..Benim tavır yaptığımı anladıya artık iyice uzaklaşıp hic muhatap olmayıp, gunlerce hayatı bana zehir edecek..Yaptığı iğrenc gafla ilgili tek kelime etmeyecek.Ben buyum ya kabullen yada git imalarında bulunacak..Bi insanın eşini uzdukten sonra bu kadar pişkin olması o kadar uzuyorki beni.onun ailesi burda yarın gider orda eğlenir kafa dağıtır..benim yalnız kalmam umrunda bile olmaz..Bana karşı vicdanı yok acı cekmem ağlamamdan etkilenmiyor mesela ve ben bunu cok sonra anladım..sen şımarıklığından ağlıyorsun deyip bi kez bile teselli etmemiştir..Ben haklı olduğum zamanlarda bile gidip onunla konuştuğum icin artık bana saygısı yok bunu hissediyorum..Herşeyi soylerim nasılsa gitmiyor gidemez bana mecbur mantığına girdi..Dolayısıyla kıymetim kalmadı onun gozunde.Boyle bi adam dize getirilirmi sizce..doğru mucadele etmenin yolu nedir ben nerde hata yapıyorum..Şuan yine kaynım ve kızarkadaşıyla oyun oynuyor.Bunu istemediğimi bile bile yapıyor.Gece yarılarına kadar hemde..Bu normal gorulecek bişey değil..tamam oynarsın bi iki saat hadi..ama gece 3 lere 4 lere kadar oynanırmı Allah aşkına..