Arkadaşlar Merhaba
sizinde nacizane fikirlerinize ihtiyacım var. 8 senedir muhasebe bolumunde calışıyorum. 26 yaşındayım 1 ay oldu yeni bir işe başlayalı
patronla surekli irtibat halinde olduğumuz bir işten bahsediyorum.
benim calıştıgım yerde icime sinmeyen bir takım seyler vardı. bugun patlak veren konuyu anlatım işten cıkmalımıyım yoksa sabredip beklemelimiyim kararsızım.
bana gelip x miktarda ft kesmemi soylemişti gunler once. bende kesip kendisine ilettim. fakat bu tutarı ben sana soylemedım karsı tarafın soylediği tutara gore kesmişsin dedi. bnde karsı trafla konusmadıgımı tutarı kendisinin soylediğini ilettim.
ısrarla hyr bn soylemedim dedi. bnde bundan sonra herşeyi yazılı bir şekilde alacagım szden dedim kapattık telefonu.
1 dk gecmedi bir hşımla odama geldi. yaşın kac bilmiyorum ama buyuklerinle konusmayı bilmiyorsun dedi. bn yalancımıyım sen bana ne demek istiyorsun dedi. bn yalancı demediğimi bundan sonra sozlu iş yapmayalım dediğimi tekrarladım. ben gunde 300 kişiyle goruşuyorum butun hersey aklımda sen yalancısın gibi ithamlarda bulundu. ve bnde anında o sinirle istifamı yazıp masasına koydum. ayın 5 ine kadar durmamı eleman alması gerektiğini soyledi. o kadar duramayacagımı soyledim fakat kafam o kadar karışıkkı cumleleri bile yazarken zorlanıyorum.sizce napmalıyım