Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklımı karıştıran bir durum var.Awesomeness'e bağlı bir kanalımı duzenli olarak kontrol ediyorum ilgileniyorum yaklaşık 1.5K abonesi ve her attığım videoda minimum 300 400 izlenim sağlıyorum.Buna rağmen 2,5 aydır Awesomeness'ten odeme alabilecek bir miktara ulaşamadım.Vine uzerine bir kanal ama videoların tumu 10 dakikanın uzerinde patlama yapan videolarım 30 dakikanın uzerinde olmasına rağmen o videoların bana getirdiği para toplam 60 $ zaten kanalın kazancıda 94$ yani diğer videolarımın izlenmesi hic onemli değil Awesomeness icin galiba.Pek anlamadım ama para kazandıran oynatmam 60.000 CPM oranım 2,65 ama verdiği para 94$ bu nasıl oluyor.Uzun zamandır 143 $ olsun oyle cıkayım diye bekliyordum ama forumda parasını alamayanlar olduğunu okudum grafikleri yorumlayarak cıkıp cıkmamam konusunda tavsiyede bulunur musunuz Awesomeness'e girmeden once zoomin'e başvurmuştum kabul etmişlerdi ama ben kusura bakmayın bir salaklık yapıp Awesomeness'e geciş yaptım.Şu kanaldan partnerlik teklifi almış bulunmaktayım https://www.youtube.com/user/BestVineVideos sadece Vine kanallarını alıyorlar sanırım 1000 izlemeye 4-9$ garantisi veriyorlarmış.Zoomin TV'nin alt partnerlerinden biri.Siz ne yapmamı onerirsiniz Awesomeness'ten cıkayım mı yoksa odeme alana kadar bekleyeyim mi?

Kanaldan bir kac goruntu eğer eksik koyduğum bir şey varsa lutfen soyleyin ekleyeyim.