Oncelikle merhaba, once hangisinden başlasam bilemedim. Eltimle kaynım araları hep bozuktur. Tabi bu beni ilgilendirmez ama artık bize kadar gelmeye başladı bu huzursuz ev duzenleri. Kaynım biraz değişik biri gozu surekli dışardadır.
Gecenlerde bizden motoru istedi işim var diye. Eşimde verdi ama eşime motorun arkasındaki kutuyu niye taktın diye soyleniyor. Eşimde sanane diyince biraz tartıştılar cunku sokecem diye tutturdu. Sokmemesi karşılığında verdi. O sırada kucuk kaynımın arabası yapılıyor bu da oraya gitti. Arabayı ona emanet etmişti. Oğlen eve bir geldi kutu sokulmuş tabi sinirlendik. Tamam taktıracağım falan diyor. Nereye koydun dediğimizde arabanın icene koymuş. Yemek yiyip gitti. Akşama doğru geldi taktırmış. Sonra baktık ki kutuyu yanlış sokturup kırmış.
Bir de iş yerinden surekli rapor alıyor beni ilgilendirmez tabi. Bugun icin bize gelip biraz uyuyup işe gideceğini soyledi. Sonra oğlene doğru eşimi arayıp bir evde kimin olduğunu sordu. O da benim olduğunu soyledi. Asıl sinir bozan kısım burda başladı. Israrla bize bir yere gidin ben evde rahat edemem diyip duruyor. Eşimde bu sıcakta bir yere gidemeyiz odaya gider yatarsın diyor. Meğer derdi başkaymış eşimi yola kadar cağırdı. Yanında kız varmış rahat hareket etmek icin evi boşaltmaya calışıyor. Kavga edip gelmişler. Bu adam iyice zıvanadan cıktı kafayı yiyeceğim ya.
Eşi kadını biliyor goz yumuyor ama bir şey olsa eve niye aldınız diye bize sataşır oyle biri