Merhaba,

98 doğumluyum, guzel bir mesleğim var, gayet rahat bir arkadaş cevrem ve 2 yıldır da bir erkek arkadaşım var. Ailem erkek arkadaşımı oturduğumuz yer aynı olduğundan tanıyor ve pek hoşlanmıyor. Onceki kız arkadaşı bir cok erkekle birlikte olmuş bir kız herkes tanır onu da ama erkek arkadaşım onun gercekten oyle birisi olduğuna inanmamış guya cevresindekileri temizlemeye calışmış o yeni taşınmıştı o sıralar buraya. O zamanlar 18 yaşındaydı erkek arkadaşım şuan 23. Ailem birlikte olmamıza karşı ilk ogrendiklerinde erkek arkadaşım da şimdiki halinden oldukca farklıydı ailesi biraz karışık babası başka bir kadınla birlikte 15 yıldır, annesi başka bir şehirde kalıyordu o da o kadınla ve cocuğuyla kaliyordu otekilesrilmis annesine yalan soyleyip saklamak durumunda kalmış falan. Normal bir psikolojisi yoktu dışarı da oyle yansıtıyordu dolayısıyla. Şimdi hala babası o kadınla ve annesiyle birlikte hala saklamak durumundalar cok buyuk bir şirketleri var ve kadın da işin başında cok guzel idare ediyor her şeyi.

Babam esnaf el şakası yapmayı cok sever, onun o zamanki kız arkadaşına da sopayla vuruyormus gibi yapıp bacağına vurmuş ama herkese karşı boyle cocuk gibi. O da gelip babamla tartışmış neden yaptın diye babamlar da kovmuslar olay bu. Tabi ben sonra oğrendim bunları.

Biz cok guzel bir şekilde tanışıp başladık ilişkiye cok da guzel gidiyordu sonra bunları oğrendim, mahalledekiler sağolsun soylediği icin ailem de oğrendi. Sonrasında telefonumu aldılar beni eve kitlediler. O boyle kızlarla geziyordu mahalleli gorse ne der dedi televizyonun internetinden iletişim kuruyordum artık arkadaşlarımla. Doktora goturup kontrol bile ettirdiler asla unutamayacağım bir gun. Evden kurtulabilmek icin bari bir şekilde cıkayım diye gidip 30 tane ilac ictim sonra dayanamadım kustum, zar zor odama gidebildim yattım annem kalk o banyoyu temizle dedi sadece. Bu şekilde gizli saklı gorusmeli 1 yıl gecti. O sırada erkek arkadaşım da psikolojik ilac kullanmış ve şuanda cok daha olgun ve mantıklı kararlar verebiliyor.

Uzerinden 2 yıl gecti şimdi hepsinin biz de o donem ailem yuzunden olmasa da bizi kotu etkilediği icin ayrıldık ve 1 yıl ayrı kaldık. Gecen sene yeniden başladık ve 1 yıldır ruya gibi bir ilişkimiz var hicbir sorunumuz yok. Ama ailem hala sorun. O yokken 1 yıl rahat bırakmışlardı şuan yine şuphelenmeye başladılar ve gozleri surekli ustumde. Akşam 9dan sonra evde olma diyorlar beni yalan soylemeye itip sen yalancısın diyorlar. Kardeşine bak hic yalan soylemiyor diyorlar. O 19 yaşında ve erkek beni disardayken 282 kere arayıp zorla eve sokuyorlar eve gidiyorum bir bakıyorum kardeşim dışarı cıkıyor.

Artık gecen seneki gibi onlara o kadar taviz vermediğim icin ustumde baskı kuramiyorlar ayrıca cok yakın bir şehirde bizden ayrı kaliyorlar birkac aydır ama bu sefer de amcamı ustume saldılar. Durumu iyi onların git onlarda kal altına araba veriyor cebinde paran var daha ne istiyorsun diyorlar ama mutlu değilim. 1 haftadır burdayım ama ne arkadaşım var ne bir eglencem sadece param var. Cok bunaliyorum her gun goruntulu arama kontrol etme annem arar babam arar teyzem arar hepsi bir şupheli sanki genelev isletiyormusum gibi tavırlar. Cevremdeki arkadaşlarım bile sıkıldı bu durumdan hicbirinin boyle bir derdi yok. Ailesi arar napıyorsun iyi misin der kapatır ama ben surekli kontrol ve takip altındayım. Cok bunaldım. Surekli yalancı olduğum ve bir işler cevirdigim soyleniyor ama tek yaptığım erkek arkadaşımla ve arkadaşlarınızla normal sıradan vakit gecirmek.

Oneriniz nedir ne yapmalıyım?