İyi gunler ,yaklaşık 2 ay once korona olmuştum konum da var .4,5 yaşında oğlum ve eşimde cıkmadığı icin evi ayirmistik .Yaklaşık 10 gun kadar onlar ayrı kaldılar sonrasinda gece nefes darligim vs basladigi icin son 2-3 gun eve geldiler ama temas vs etmedik .Yine de bu surecte oğlum evden arkadaşlarından ayrıldığı icin epey hircinlasti ,vurmaya kriz gecirecek şekilde aglamalara başladı ve eşim de sağolsun cocuktan daha beter bir hal aldı ve tahammulsuz sabırsız vs bir hale geldi surekli ben cok yoruldum yok sinirim bozuldu diye dolandı .

Negatif cıkıp ikinci karantina dan sonra kendi arabamizla kısa sureli ailelerimize gittik cunku gercekten psikolojik olarak coktuk hepimiz .Oyle gezme vs işimiz olmadı zaten .Sadece biraz dinlenmek istedim acıkcası ve dinlenemedim o ayrı .

Uzatıyorum kusura bakmayın ne olur artık doldum ...Orada KV işte kardeşi olsa oyalanirdi vs diye girdi konuya sonra sen ikinciyi doğur bak soz su kucuk kızı da evlendireyim ben gelip bakcam dedi ( gorumce 29 yaşında ve goruştuğu birisi var) buradan bende benim yanıma yerleşmek icin yer yaptığını duşundum bilmiyorum yanlış mıyım ? Normalde hazır cevap birisiyim ama o donem yorgunluktan algilayamadim sadece herkes 2 tane doğuracak diye birşey yok Allah oğluma sağlık omur versin zaten biz gecinemiyoruz seninle ilk doğumda gorduk dedim .O da gulerek ettik bir cahillik o zaman vs dedi konu kapandı .Hastalığım suresince gunde 2-3 kez aradi Allah var ailem bu kadar aramadı ama herşey planlı gibi geliuor artık .

Bunu da taktım kafama acikcaso sinava calışıyorum eşimin tek bir yardimi yok canım v işin,yemek ,oğlumla oyun vs akşam banyo uyut hepsi benim ustumde ve bu aralar sanırım evdeki huzursuzluktan uyuyamiyo cocuk gece 1,5 _ 2 oluyor o saatten sonra bende uyuyakaliuorum .Normalde bu kadar vurdumduymaz değildi ama bunalımda gibi ,elinde telefon boş boş oturuyo ,hayattan bezmiş gibi yani daha kotu bir hastalığın olsa ne olacaktı diyorum ses yok .Aynı babası gibi davranıyor şuan ve bende ofkeden laflarimla saldırıyorum cunku babası evle alakası olmayan ,asalak gibi yaşayan bir yaratık ve annesinin kardeşinin eşimi kocası gibi gorup yıllarca kıskanclıktan sacmalama sebebi bu adam.

Eşim oyle oturup konuşulan bir tip değil ,aşırı ketum ve bende de nazlandiracak sabır yok ...Dun dedim ki sen uyut cocuğu yoruldum artık sınava 3 gun var diye gitti 5 dk sonra ksc yasindaki cocuk kendi uyuyamiyo buyuttuğu cocuğa bak yok ben tahammul edemiyorum ben cok yorgunum artık diye bir başladı gittim odadan kovdum ağzıma geleni de saydım ona ,ailesine ....

Bir yandan diyorum annesini arayayım sen bize yerleşme fikrinden dolayı cocuk yap diye adamın akljna girmeye calışıyoan cok beklersin diye ,bir yandan diyorum bırak ama ofkem bitmiyor eşim dahil .

Eşimin hastalığa tahammulsuz olma sebebi o annesi cunku yıllarca yalandan ayilip ,bayılıp duygu somurusu yapmış hala deniyor .Gorumceden şuphelenip test aldılar diye butun dunyayı ayağa kaldırdı krizler gecirdi telefonda filan sonuc negatif tabiki .

Cok uzattım ,belki karışık oldu kusura bakmayın bir ic dokme olarak gorun lutfen gercekten iyi değilim ...

Ne yapayım arayıp icindekileri sayıp dokeyim mi ,sınavın gecmesini ve sakinlesmeyi mi bekleyeyim ,eşimin bu durumu ne ,nasıl care bulurum artık cok bunaldım