Hanımlar merhaba nasılsınız
Ben muhafazakar bi ailede doğdum buyudum. Ve şoyle buyudum aman vera ne hanım kız desinler aman vera ne guzel hizmet ediyor desinler aman vera derslerinde ne kadar başarılı desinler. Vera evin buyuk kızı dedesine dayısına hizmet etmek onların cocuklarına bakmak zorunda. Tum bunlar benden beklenirken ben ilkokula gidiyorum. Sofrayı kurar kaldırır bulaşık yıkarım evde cocuk varsa cocuğa bakarım hele bir dayım var hala da oyle ilkokula giden cocuktan hizmet bekler kendi kızı şuan lisede bir bardak bile kaldırmaz sofradan ve ona cocuk der o yapamaz. İşte boyle boyle ben cocukluğumu yaşayamadan buyudum. Birilerini mutlu etmek icin ben hep kalbi kırık buyudum tabii başka başka sorunlar da var evde dediğim dedik mukemmeliyetci ofke kontrolu olmayan gerekirse doven bir baba var evde tabii ona gore gerekirse... Buyudum universiteyi bitirecem hala o dayımdan nefret ederim şey gibi gelir bana suyunu arasını gotureyim de sesi kesilsin cocuklarının yuzune guleyim de yengem sussun. Bu elalem beni yedi bitirdi sozum cocuğu olan ablalarıma elalem istediğini desin yeter ki cocuğunuz yastığa başını huzurlu mutlu ve cocuk olarak koysun. Kızsın diyip mahrum bırakmayın oyundan. Okul var diyip sadece ders isteyip oyunu oyuncağı gozunde bırakmayın